Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

VACATURE | Base Marketeer

Wie zijn wij?

WoonVeilig is het eerste op internet gebaseerde alles-in-één systeem voor het zorgeloos & slim beveiligen van je huis. WoonVeilig beveiligt jouw huis draadloos tegen inbraak-, brand- en waterschade en met de WoonVeilig beveiligingscamera’s kun je direct zien wat er thuis aan de hand is. Met de app bedien je jouw complete systeem, kun je direct beelden van beveiligingscamera’s bekijken en koppel je eenvoudig WoonVeilig aan andere slimme apparaten in huis.

WoonVeilig levert haar producten en diensten via zowel online - als retailkanalen en is met het merk WoonVeilig marktleider in Nederland op het gebied van slim en veilig wonen. We zijn een innovatief en groeiend bedrijf met wereldwijde ambities. Deze groei wordt gerealiseerd door een enthousiast, betrokken team, vanuit ons hoofdkantoor te Gorinchem. Er wordt ruimte gecreëerd voor innovatie, creativiteit en initiatief nemen wordt erg gewaardeerd.

We zijn op zoek naar?

Voor de Nederlandse markt zijn wij voor ons merk WoonVeilig op zoek naar een marketeer met passie voor content & conversie en ervaring met base- & retentiemarketing.

Wat ga je doen?

Als Base Marketeer maak je onderdeel uit van het Marketing & Sales team en ben je mede verantwoordelijk voor de marketingstrategie. We streven ernaar om onze klanten zo tevreden, loyaal en waardevol mogelijk te maken. In deze rol ben je gedreven om klanten aan boord te houden omdat ze graag van onze producten en diensten gebruik maken. Belangrijke aandachtsgebieden zijn retentie, loyalty, up-sell en cross-sell van andere producten & diensten. Je werkt samen met de andere Marketing & Sales teamleden en de collega’s van Klantenservice en Business Development om samen de kwaliteit van onze producten en diensten, de communicatie, de klantwaarde & de klantervaring naar een steeds hoger niveau te brengen.

Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:

*Het ontwikkelen van een visie en strategie op klantbehoud, loyaliteit, retentie en cross-sell. Deze strategie wordt opgenomen in het marketingplan. Je vertaalt deze strategie naar concrete plannen die je samen met andere afdelingen afstemt.

  • Opzetten, monitoren en verbeteren van campagnes via e-mail, social, web, app en andere kanalen. Je schakelt hiervoor met collega’s en regelmatig ook met externe bureaus;
  • Voortdurend op zoek gaan naar innovatieve manieren om met klanten in contact te komen en hen aan boord te houden (onder andere door het schrijven van user stories);
  • Je maakt op basis van diverse interne en externe databronnen statistische analyses en je stelt modellen op voor (geautomatiseerde) loyaliteitsprogramma’s.

Hoe pas je in ons team?

Als Base Marketeer speel je een centrale rol bij het succesvol uitrollen van de groei en ontwikkeling van onze business. Jouw doel is het continu verhogen van de klanttevredenheid en het is voor jou vanzelfsprekend om op basis van klantdata kansen te signaleren én benutten. Het is belangrijk dat je openhartig en vasthoudend bent en de kunst verstaat om mensen met je mee te krijgen. Verder zorg je ervoor dat je met je creativiteit en innovatief vermogen de organisatie regelmatig verrast met nieuwe inzichten en methoden om klanten te behouden, loyaler te maken of de winstgevendheid en omzet te verhogen. Je bent zelfredzaam, kunt prioriteiten stellen en je bent sterk in het analyseren en rapporteren van behaalde resultaten. Op deze manier ben jij in staat om je stempel te drukken op het marketingbeleid van ons mooie merk.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • Beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beschikt over minimaal een HBO opleiding, achtergrond Commerciële Economie of (Online) Marketing;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring hebt in een commerciële Marketing & Sales omgeving, bij voorkeur in B2C;
  • Beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en weet hoe je met Excel om moet gaan;
  • Geen moeite hebt om te werken in een continu veranderende omgeving en energie krijgt van samenwerking met meerdere disciplines;
  • Een ondernemend karakter hebt en proactief en communicatief sterk bent.

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief. Je krijgt een team van enthousiaste en gedreven collega’s er bij. Werken in een informele en gedreven cultuur van een groeiend en succesvol bedrijf met een slimme en innovatieve producten en internationale ambities. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder bijdrage pensioen en reiskostenvergoeding. Leren is voor ons heel gewoon. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en jij bepaalt dus ook hoe, wat en wanneer je leert. Wij ondersteunen jou daarbij waar we kunnen!

Enthousiast?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en kan je voldoen aan de functie eisen neem dan contact met ons op: telefoon: 088-383 8800, e-mail: werken@woonveilig.nl, contactpersoon: Ceriel Bron. De gesprekken vinden plaats op ons kantoor te Gorinchem.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.