Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Vacature I Salesmanager Nederland I 32-40 uur

Innovators op het gebied van huisbeveiliging

In 2008 ontwikkelde WoonVeilig de eerste Online Alarmcentrale. Wij maakten daarmee de wereld van de beveiliging in één klap modern! Een connected app gestuurd alarm- en camerasysteem, afgestemd op de hedendaagse mens die ‘in control’ wil zijn. De internationale tak ging in 2012 van start onder de naam Egardia en groeit nog steeds gestaag in meerdere landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk en België. WoonVeilig levert haar producten en diensten via zowel online -, partner- en retailkanalen en is met het merk WoonVeilig marktleider in Nederland op het gebied van slim en veilig wonen.

Ambitieus in constante verbetering

Inmiddels heeft WoonVeilig zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met meerdere afdelingen waar gedreven experts dagelijks nieuwe plannen ontwikkelen. Eenvoudige beveiligingsproducten en diensten die beschikbaar zijn voor iedereen. Met elkaar wordt over elke stap, elke procedure en elke nieuwe ontwikkeling heel goed nagedacht. Hierbij staat innovatie en perfectionering voorop.

We nemen verantwoordelijkheid

Bij WoonVeilig krijg je de kans om te laten zien waar je goed in bent. We geven je de ruimte en middelen om jezelf te verbeteren en je ideeën te ‘pluggen’. We zijn een innovatief en groeiend bedrijf met wereldwijde ambities. Deze groei wordt gerealiseerd door een enthousiast, betrokken team, vanuit ons hoofdkantoor te Gorinchem.

We zijn op zoek naar?

Een gedreven, enthousiaste Salesmanager Nederland die het geweldig vindt om klanten en partners te helpen om zoveel mogelijk profijt te behalen met de producten en diensten van WoonVeilig. Heb je affiniteit met slimme en innovatieve producten in het ‘Smart Home’ die gebruikers een veiliger thuis bieden en weet jij hoe je met een fantastisch merk via partners klanten succesvol kunt acquireren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Salesmanager Nederland ben jij verantwoordelijk voor klantacquisitie via onze partners enerzijds en voor de presentatie van ons merk naar de consument via onze partners anderzijds. Onze partners betreffen retail partners in doe-het-zelf (zoals Hornbach) en consumentenelektronica (zoals MediaMarkt en Coolblue), marketplaces (zoals bol.com en Amazon) maar ook resellers, installateurs en andere strategische partners zoals bijvoorbeeld verzekeraars.

Als Salesmanager Nederland maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing & Sales en werk je direct samen met de Campagne Marketeer en de manager Marketing & Sales. Daarnaast werk je samen met de collega’s van Klantenservice, Business Development, Operations & Finance en Informatie & Technology Services. In totaal werken er ongeveer 35 mensen bij WoonVeilig.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Opstellen, uitvoeren en evalueren van marketing- & salesplannen;
 • Onderhouden, uitbreiden & succesvoller maken van onze partnerships;
 • Monitoren, rapporteren en optimaliseren van verkoopresultaten via partners;
 • Doorvertalen van landelijke merkcampagnes via partners naar de consument;
 • Initiëren en afstemmen van verkoop bevorderende campagnes en acties;
 • Coördineren van productintroducties, assortimentswijzigingen en verbetering van online- en winkelpresentaties.

Hoe pas je in ons team?

Als Salesmanager Nederland speel je een belangrijke rol in ons team. Je weet dat ons merk je belangrijkste troef is om partners succesvoller te maken en je weet hoe je die troef moet gebruiken. Je bent initiatiefrijk, kan je werkzaamheden goed plannen, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan zelfstandig werken. Ook zul je regelmatig werkzaamheden buiten de deur uitvoeren. Het is dan ook van belang dat je communicatief sterk bent, verbanden kan leggen en gefundeerde adviezen op het gebied van resultaatverbetering kan geven, zowel op de winkelvloer als aan de onderhandelingstafel op een hoofdkantoor. Ons team bouwt continu aan professionalisering van onze afdeling en hierbij is een gezonde dosis energie ook niet onbelangrijk.

Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • Minimaal een HBO opleiding hebt afgerond op het gebied van commerciële economie, bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding;
 • Enige jaren ervaring hebt in een soortgelijke commerciële functie;
 • Beschikt over een hands-on mentaliteit;
 • Oplossingsgericht werkt én een klantgerichte houding hebt;
 • In het bezit bent van rijbewijs B en bereid tot reizen in Nederland;
 • De Nederlandse én de Engelse taal beheerst. De Duitse taal is een pré.

Geboden wordt:

 • Een zeer afwisselende functie op de meest veelzijdige afdeling van WoonVeilig & Egardia;
 • Werken in een informele en gedreven cultuur van een groeiend en succesvol bedrijf;
 • Je krijgt er een team van enthousiaste en gedreven collega’s bij;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdrage in je pensioen en reiskostenvergoeding;
 • Leren is voor ons heel gewoon. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en jij bepaalt dus ook hoe, wat en wanneer je leert. Wij ondersteunen jou daarbij waar we kunnen!

Enthousiast?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de functie-eisen stuur dan je CV en motivatie per e-mail: werken@woonveilig.nl. Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen telefoon: 088-383 8800, contactpersoon: Ceriel Bron.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.