• 088-383 88 38
Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Works with Philips Hue

Goede verlichting vormt een belangrijk onderdeel van de veiligheid in huis. WoonVeilig en Philips hebben gekeken naar mogelijkheden voor inbraakpreventie met slimme verlichting. Door het combineren van de functies van het WoonVeilig Alarmsysteem en de Philips Hue verlichting ontstaan nieuwe mogelijkheden om de woning er altijd bewoond uit te laten zien en bij een inbraak alle verlichting in huis rood te laten knipperen.

Ontdek de WoonVeilig-Philips Hue voordeelbundel


Aanwezigheidssimulator

Laat met het Woonveilig alarmsysteem lijken alsof je thuis bent ook al ben je dat niet. Bij het aanzetten van het WoonVeilig alarmsysteem gaan de gekozen Hue lampen automatisch aan wanneer het donker is tot het geselecteerde tijdstip. Ook kun je in de ochtend de Hue lampen aan laten gaan totdat het licht wordt. Hierna gaan je Hue lampen automatisch weer uit. Wel zo fijn als je binnenkort op vakantie gaat of een weekendje weg.

Waarschuwingslicht bij alarm

Inbrekers houden niet van licht. Zeker niet van een rood knipperend waarschuwingslicht. Is er een alarmsituatie? Dan gaat de sirene en worden jij en de buren gebeld en geven je Hue lampen automatisch een fel knipperend rood waarschuwingslicht (bij witte Hue lampen knipperen de lampen fel wit). Zo is een alarm direct zichtbaar voor de buren en weet je zeker dat een inbreker vroegtijdig het hazenpad kiest.