• 088-383 88 38
Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Met het draadloze alles-in-één WoonVeilig Alarmsysteem is je huis of kantoor altijd slim en goed beveiligd. Uit te breiden met 160 slimme sensoren, beveilig je jouw huis optimaal tegen inbraak-, brand- , paniek- , waterschade en koolmonoxidevergiftiging.

Om ook je directe buitenomgeving (bijvoorbeeld tuin of parkeerplaats) 24/7 volledig onder controle te hebben, is de WoonVeilig HD Buitencamera de perfecte aanvulling op je WoonVeilig Alarmsysteem. Je kunt op elk moment haarscherp videobeelden bekijken via de WoonVeilig App, waar je zelf ook bent. Zo weet je altijd dat thuis en rondom het huis alles in orde is. Daarnaast is de HD buitencamera ook een belangrijk onderdeel van inbraakpreventie omdat potentiële inbrekers veelal afgeschrikt worden. Tevens leiden gemaakte opnames tot een hogere pakkans waardoor het aantal toekomstige inbraken drastisch wordt verminderd.


Ontdek de functionaliteiten van de WoonVeilig HD Buitencamera:

De WoonVeilig HD Buitencamera maakt haarscherpe gedetailleerde beelden in hoge resolutie (1920x1080p). De lens is tevens voorzien van een automatische infrarood filter voor optimale kleurweergave tijdens daglicht. De ingebouwde microfoon zorgt voor een kraakheldere geluidsweergave.

De stevige gesloten behuizing zorgt er voor dat de HD Buitencamera letterlijk door weer en wind blijft functioneren. De camera heeft de IP66-classificatie en is volledig weerbestendig. Heftige weersomstandigheden als storm, regen of sneeuw hebben geen effect op de goede camerawerking.

Dankzij de slimme bewegingsdetectie maakt de HD Buitencamera direct opnames wanneer er beweging wordt gedetecteerd in de door jou aangegeven gebieden. Vervolgens ontvang je direct een pushnotificatie via de WoonVeilig app en kun je de gemaakte opnames direct bekijken.

Met behulp van de nachtzichtledverlichting (infrarood licht voor nachtzicht) maakt de HD Buitencamera ook in het donker haarscherpe beelden tot op 20 meter afstand. Zo ben je dag en nacht verzekerd van een uitstekende camerawerking en dus optimaal beveiligde buitenomgeving.

Gemaakte opnames worden standaard 30 dagen bewaard en veilig opgeslagen in je WoonVeilig cloud. De opnames zijn altijd terug te kijken via je WoonVeilig app en online account en je bepaalt zelf welke opnames je wilt bewaren of verwijderen.


Kosten WoonVeilig Beveiligingsdienst + Videobeveiligingsdienst:

WoonVeilig Beveiligingsdienst

Voor slechts € 8,95 per maand ben je 24/7 aangesloten op onze virtuele alarmcentrale en ervaar je alle voordelen van de slimme en complete huisbeveiliging van WoonVeilig. Zo zorgen wij ervoor dat de door jou opgegeven personen direct gealarmeerd worden bij een alarm en we controleren je alarmsysteem continue op een goede werking. Zo ben je thuis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

 • 24 uur per dag aangesloten op de virtuele alarmcentrale: continue monitoring & systeemcontrole
 • Onbeperkt aantal alarmberichten per telefoon, sms, e-mail en pushnotificatie per mobiele telefoon
 • Tot aan 6 te alarmeren contactpersonen toe te voegen aan WoonVeilig account
 • Wereldwijd overal te bedienen met de WoonVeilig app en online account
 • Toegang tot exclusieve Works with programma: slimme koppelingen met o.a. Philips Hue, Toon en meer
 • WoonVeilig Beveiligingscertificaat + 4 jaar garantie op apparatuur
 • Noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van videobeveiligingsdienst
 • Uitbreidbaar met opvolgingsdienst BeveiligerAanHuis
€8,95 per maand

+

WoonVeilig Videobeveiligingsdienst

De HD Buitencamera functioneert met de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst waarmee je jouw WoonVeilig Alarmsysteem verder optimaliseert door ook je directe buitenomgeving goed te beveiligen.

 • Op ieder gewenst moment live beeld bekijken met de WoonVeilig app
 • Maakt overdag en 's nachts HD video-opnames bij bewegingsdetectie
 • Slaat opnames veilig op in de cloud
 • Blijft opnemen bij beweging voor de camera
 • Alle opnames direct terug te kijken met de WoonVeilig App

De WoonVeilig Videobeveiligingsdienst wordt aangeboden voor een vast en laag bedrag per maand, en is maandelijks opzegbaar. Je zit niet vast aan een langlopend contract.

€4,00 per maand