• 088-383 88 38
Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Even checken of thuis alles in orde is?

Met de WoonVeilig Beveiligingscamera kan je altijd even checken of thuis alles in orde is.

Zien wat er in & om je huis gebeurt. Overal en altijd.

Even checken of thuis alles in orde is? Of direct kijken wat er aan de hand is? Met de beveiligingscamera’s van WoonVeilig breid je jouw WoonVeilig Alarmsysteem eenvoudig uit tot een compleet beveiligingssysteem voor thuis inclusief camerabewaking.

Met je smartphone eenvoudig camerabeelden bekijken Met je smartphone eenvoudig camerabeelden bekijken

Met je smartphone eenvoudig camerabeelden bekijken

Opnames en live beelden van de WoonVeilig beveiligingscamera’s, bekijk je altijd, waar je ook bent, eenvoudig met de WoonVeilig app. Ook kun je eenvoudig in de app handmatig een opname starten.

Ontdek de WoonVeilig app

Met je smartphone eenvoudig camerabeelden bekijken Met je smartphone eenvoudig camerabeelden bekijken

Altijd haarscherpe beelden, dag & nacht, binnen & buiten

De beide WoonVeilig beveiligingscamera’s maken haarscherpe beelden in HD kwaliteit, zowel overdag als ’s nachts. Met de geavanceerde bewegingsdetectie worden automatisch beelden gemaakt als er iets beweegt in het zichtveld van de camera. Dus als er iets gebeurt, dan mis je het niet. De WoonVeilig buitencamera is bovendien weer- en waterbestendig (IP66) en dus geschikt om buiten te installeren.

Ervaar de WoonVeilig demo-camera’s

Direct een opname bij een alarm

Met de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst koppel je de WoonVeilig beveiligingscamera’s aan je WoonVeilig alarmsysteem. Er worden automatisch opnames gemaakt bij een alarm. Deze opnames ontvang je meteen op je telefoon zodat je direct kunt zien wat er gebeurt en daarop kunt handelen. De opnames worden tot 30 dagen veilig opgeslagen in de cloud, zodat je altijd toegang hebt tot jouw opnames, via de app of via je eigen online account. De WoonVeilig Videobeveiligingsdienst wordt aangeboden voor een vast en laag bedrag per maand, en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een langlopend contract.

Meer over de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst

Controle internetverbinding

De WoonVeilig-huiscentrale is aangesloten op de internetverbinding thuis. Jouw internetprovider draagt zorg voor een stabiele verbinding. In Nederland is dit zeer goed geregeld. Ook pleegt de internetprovider regelmatig onderhoud. Vaak in de avonduren. WoonVeilig heeft een techniek ontwikkeld die rekening houdt met de onderhoudsperiodes en daadwerkelijke storingen. Ligt de internetverbinding eruit dan waarschuwen we je meteen. Je kunt kiezen om per e-mail te worden gewaarschuwd of telefonisch/sms door onze Online alarmcentrale.

Automatische software- en veiligheidsupdates

Periodiek sturen we nieuwe software naar de huiscentrales om te updaten. Hierin zitten verbeteringen op het gebied van functionaliteit, opgeloste bugs en veiligheid-updates. Met deze updates zorgen we altijd dat de laatste technieken zijn geïmplementeerd voor beveiliging van het systeem en je data. We adviseren klanten, zodra het kan, meteen de nieuwe software te updaten. Om veiligheidsredenen kunnen updates niet worden geïnstalleerd als het alarmsysteem ‘Aan’ staat. Naast de huiscentrale voeren we ook updates uit op het gebied van veiligheid door in de App. Deze worden door WoonVeilig automatisch doorgevoerd. De laatste versie van de app kun je in je mobiel raadplegen. Ga hiervoor naar de iOS- of Android store. Onze cloud-software wordt 2 wekelijks geupdate met nieuwe functionaliteit en opgeloste issues. Onze software wordt gehost in een rekencentrum van KPN in Amsterdam (Europa). KPN is ISO-27001 gecertificeerd. Dat betekent dat ze gecertificeerd zijn door een onafhankelijke keuringsinstantie op het gebied van informatiebeveiliging. WoonVeilig voldoet sinds 1 juni 2018 aan de GPDR (Europese Privacy Wet).

Eenvoudige installatie

De WoonVeilig HD Buitencamera is net als de HD Binnencamera een IP Camera die je eenvoudig zelf aan je thuisnetwerk kunt koppelen. Bedraad met een netwerkkabel of draadloos via wifi. Beide camera’s worden compleet geleverd inclusief een stroomadapter en een netwerkkabel. Afhankelijk van de te overbruggen afstand zijn adapters en netwerkkabels tot 10, resp. 20 meter verkrijgbaar. Onze klantenservice helpt je graag met een passend advies. Zie je de installatie zelf toch niet zitten? Laat de installatie dan over aan een professionele installateur.

Meer over onze installatieservice