Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Works with...

Met WoonVeilig beveilig je jouw huis zorgeloos en slim tegen inbraak, brand, koolmonoxide, lekkage en andere gevaren. Maar wist je dat je heel eenvoudig jouw WoonVeilig alarmsysteem nog veel slimmer kan maken door het te koppelen met je verlichting, verwarming, buurtpreventie chat groep of andere slimme functies in huis?

WoonVeilig heeft daar het 'Works with' programma voor ontwikkeld. Dit programma zorgt ervoor dat je WoonVeilig Alarmsysteem veilig en moeiteloos samenwerkt met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt.

Op dit moment werkt WoonVeilig samen met:

  • Philips Hue verlichting
  • Olisto
  • Buurtpreventie app Veiligebuurt.nl
  • Toon

WoonVeilig werkt continu om het programma uit te breiden met partners om logische combinaties te maken waarmee je jouw huis nog veiliger en slimmer maakt!

Philips Hue verlichting

Goede verlichting vergroot de veiligheid bij je thuis. Inbrekers houden niet van geluid en licht. Om die reden hebben Philips Hue en WoonVeilig de handen ineen geslagen. Vanaf nu kan je met de aanwezigheidssimulatie geheel automatisch laten zien dat je huis bewoond is. En bij een alarmsituatie geven je Hue lampen automatisch een rood knipperend waarschuwingslicht. 

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Philips Hue

Binnenkort: Google Assistant

Binnenkort kan je WoonVeilig aanzetten met je stem. Je hoeft alleen maar te roepen "Ok Google, Woonveilig Alarm Systeem instellen op ingeschakeld" of “Hey Google, Stel Woonveilig Alarm Systeem in op gedeeltelijk ingeschakeld”. Ook kan je met je stem je Slimme Stekkers bedienen. Het wachten is nog even op Google om de bediening van WoonVeilig te activeren.

Olisto

Maak je WoonVeilig Alarmsyteem nu nog slimmer en de basis van je huisautomatisering door het te koppelen aan Olisto. Met de gratis Olisto app verbind je jouw alarmsysteem aan tal van andere slimme apparaten en diensten. Zo ontstaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden waarmee je jouw leven niet alleen veiliger maar ook makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch sluiten van je rolluiken wanneer jij je alarmsysteem activeert of dat je slimme stekkers automatisch geactiveerd worden bij zonsop- of ondergang. Maar ook het toevoegen van nieuwe slimme functies aan je bestaande Philips Hue en/of Toon koppeling behoort tot de mogelijkheden. Als jij het kunt bedenken, zorgen Olisto en WoonVeilig dat je het zelf eenvoudig kunt realiseren.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Olisto

Buurtpreventie app Veiligebuurt.nl

Het WoonVeilig-alarmsysteem en de Veiligebuurt buurtpreventie app hebben samen een unieke functie ontwikkeld. De meldingen van het WoonVeilig alarmsysteem worden gedeeld met de mensen in de app-groep van de straat of buurt. Deze samenwerking is opgezet om Nederland veiliger te maken, de opvolging bij een inbraak te verkorten en daarmee nog meer inbraken te voorkomen.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Veiligebuurt.nl

Toon

Dankzij de slimme samenwerking tussen WoonVeilig en Toon heb je naast je huisbeveiliging nu ook je energieverbruik eenvoudig onder controle. Of je nu onderweg bent, thuis ontspant of van je nachtrust geniet; met WoonVeilig en Toon is je beveiliging en energieverbruik altijd precies afgestemd op je behoefte. Heel eenvoudig en zonder dat je er zelf over hoeft na te denken.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Toon

Help ons mee

We werken continu om het 'Works with' programma uit te breiden met partijen waarmee we je huis nog veiliger kunnen maken. Heb je suggesties, laat het ons dan weten via klantenservice@woonveilig.nl.

Het 'Works with' programma heeft de Beta status. Ondanks dat we ons 24 uur per dag inzetten voor een perfecte werking kan het onverhoopt zijn dat een functie niet werkt. Ook kan een samenwerking worden aangepast of worden beëindigd.