• 088-383 88 38
Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Works with...

Met WoonVeilig beveilig je jouw huis zorgeloos en slim tegen inbraak, brand, koolmonoxide, lekkage en andere gevaren. Maar wist je dat je heel eenvoudig jouw WoonVeilig alarmsysteem nog veel slimmer kan maken door het te koppelen met je verlichting, buurt chat groep of andere slimme functies in huis?

WoonVeilig heeft het 'Works with WoonVeilig' programma ontwikkeld. Dit programma zorgt ervoor dat je WoonVeilig Alarmsysteem veilig en moeiteloos samenwerkt met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt.

Op dit moment werkt WoonVeilig samen met:

  • Philips Hue verlichting
  • Buurtpreventie app Veiligebuurt.nl
  • Homey stembediening

WoonVeilig werkt continu om het programma uit te breiden met partners om logische combinaties te maken waarmee je jouw huis nog veiliger en slimmer maakt!

Philips Hue verlichting

Goede verlichting vergroot de veiligheid bij je thuis. Inbrekers houden niet van geluid en licht. Om die reden hebben Philips Hue en WoonVeilig de handen ineen geslagen. Vanaf nu kan je met de aanwezigheidssimulatie geheel automatisch laten zien dat je huis bewoond is. En bij een alarmsituatie geven je Hue lampen automatisch een rood knipperend waarschuwingslicht. 

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Philips Hue

Buurtpreventie app Veiligebuurt.nl

Het WoonVeilig-alarmsysteem en de Veiligebuurt buurtpreventie app hebben samen een unieke functie ontwikkeld. De meldingen van het WoonVeilig alarmsysteem worden gedeeld met de mensen in de app-groep van de straat of buurt. Deze samenwerking is opgezet om Nederland veiliger te maken, de opvolging bij een inbraak te verkorten en daarmee nog meer inbraken te voorkomen.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Veiligebuurt.nl

Homey spraakbesturing

Wil je WoonVeilig met je stem bedienen, dan stel je dat in via de app van Homey. Homey maakt het mogelijk om met stembediening alle apparaten in huis samen te laten werken. Dit apparaat kan communiceren met bijna alle apparaten die je al hebt of wellicht nog gaat kopen. Je bedient Homey dus met je stem of met de app. Door een paar woorden te roepen zet je jouw WoonVeilig Alarmsysteem geheel of gedeeltelijk aan en bedien je de Slimme stekker en Slimme radiatorknop. Deze slimme functie is uitsluitend beschikbaar in combinatie met de WoonVeilig Beveiligingsdienst.

Check alle mogelijkheden van Homey

Help ons mee

We werken continu om het 'Works with' programma uit te breiden met partijen waarmee we je huis nog veiliger kunnen maken. Heb je suggesties, laat het ons dan weten via klantenservice@woonveilig.nl.

Het 'Works with' programma heeft de Beta status. Ondanks dat we ons 24 uur per dag inzetten voor een perfecte werking kan het onverhoopt zijn dat een functie niet werkt. Ook kan een samenwerking worden aangepast of worden beëindigd.