Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Works with...

Met WoonVeilig beveilig je jouw huis zorgeloos en slim tegen inbraak, brand, koolmonoxide, lekkage en andere gevaren. Maar wist je dat je heel eenvoudig jouw WoonVeilig alarmsysteem nog veel slimmer kan maken door het te koppelen met je verlichting, verwarming, buurtpreventie chat groep of andere slimme functies in huis?

WoonVeilig heeft daar het 'Works with' programma voor ontwikkeld. Dit programma zorgt ervoor dat je WoonVeilig Alarmsysteem veilig en moeiteloos samenwerkt met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt.

Op dit moment werkt WoonVeilig samen met:

  • Philips Hue verlichting
  • Google Assistant
  • Homey
  • Buurtpreventie app Veiligebuurt.nl
  • Toon
  • Olisto

WoonVeilig werkt continu om het programma uit te breiden met partners om logische combinaties te maken waarmee je jouw huis nog veiliger en slimmer maakt!

Philips Hue verlichting

Goede verlichting vergroot de veiligheid bij je thuis. Inbrekers houden niet van geluid en licht, want je kunt er eenvoudig jouw hele buurt mee alarmeren in een noodsituatie. En niet alleen bij inbraak, maar bijvoorbeeld ook bij brand of koolmonoxide in huis. Om die reden hebben Philips Hue en WoonVeilig de handen ineen geslagen. Vanaf nu kan je met de aanwezigheidssimulatie geheel automatisch laten zien dat je huis bewoond is. En bij een alarmsituatie geven je Hue lampen binnen en buiten automatisch een rood knipperend waarschuwingslicht. 

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Philips Hue

Google Assistant

Wat is eenvoudiger dan je WoonVeilig alarmsysteem aanzetten met je stem? Dankzij WoonVeilig Works with Google Assistant kan het! Heel eenvoudig door je WoonVeilig alarmsysteem aan je Google Assistant account te koppelen. Dus heb je een Smart Speaker met Google Assistant ondersteuning zoals een Google Home of Google Home mini? Dan wordt met deze slimme koppeling het geheel of gedeeltelijk aanzetten van je WoonVeilig alarmsysteem nóg makkelijker.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Google Assistant

Homey

Verbind WoonVeilig met Homey om van een veilig huis naar een slim huis te gaan. Met Homey kun je je slimme huis op één plek bedienen, automatiseren en bewaken vanaf je telefoon, tablet of laptop. Verbind apparaten van je favoriete merken en laat deze reageren op je WoonVeilig alarmsysteem. Creëer Homey Flows om alles te automatiseren, hier zijn een paar voorbeelden: wanneer het alarm ingeschakeld wordt, en niemand thuis is, dan kan Homey automatisch je gordijnen sluiten, de verwarming op 'uit' zetten en je lichten aanwezigheid laten simuleren terwijl je weg bent. Wanneer het alarm afgaat, dan kan Homey je lichten laten knipperen, alarmgeluiden uit je Sonos laten horen en je pushmeldingen toe sturen met snapshots van je bewakingscamera's.

Check alle mogelijkheden van Homey

Buurtpreventie app Veiligebuurt.nl

Het WoonVeilig-alarmsysteem en de Veiligebuurt buurtpreventie app hebben samen een unieke functie ontwikkeld. De meldingen van het WoonVeilig alarmsysteem worden gedeeld met de mensen in de app-groep van de straat of buurt. Deze samenwerking is opgezet om Nederland veiliger te maken, de opvolging bij een inbraak te verkorten en daarmee nog meer inbraken te voorkomen.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Veiligebuurt.nl

Toon

Dankzij de slimme samenwerking tussen WoonVeilig en Toon heb je naast je huisbeveiliging nu ook je energieverbruik eenvoudig onder controle. Of je nu onderweg bent, thuis ontspant of van je nachtrust geniet; met WoonVeilig en Toon is je beveiliging en energieverbruik altijd precies afgestemd op je behoefte. Heel eenvoudig en zonder dat je er zelf over hoeft na te denken.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Toon

Olisto

Maak je WoonVeilig Alarmsyteem nu nog slimmer en de basis van je huisautomatisering door het te koppelen aan Olisto. Met de gratis Olisto app verbind je jouw alarmsysteem aan tal van andere slimme apparaten en diensten. Zo ontstaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden waarmee je jouw leven niet alleen veiliger maar ook makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch sluiten van je rolluiken wanneer jij je alarmsysteem activeert of dat je slimme stekkers automatisch geactiveerd worden bij zonsop- of ondergang. Maar ook het toevoegen van nieuwe slimme functies aan je bestaande Philips Hue en/of Toon koppeling behoort tot de mogelijkheden. Als jij het kunt bedenken, zorgen Olisto en WoonVeilig dat je het zelf eenvoudig kunt realiseren.

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Olisto

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies