Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

4 jaar garantie op uitstekende kwaliteit

Alle WoonVeilig producten worden grondig getest voor ze bij jou thuis of op kantoor terecht komen. Wij garanderen dat alle producten altijd van zeer hoge kwaliteit zijn.

Daarom geeft WoonVeilig 4 jaar garantie op alle producten die zijn aangesloten op een actief WoonVeilig alarmsysteem met WoonVeilig beveiligingsdienst. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie waar je als consument recht op hebt.

De wettelijke garantie betekent dat een product hetgeen moet doen dat je er als consument in alle redelijkheid van kunt verwachten.

Wordt het WoonVeilig alarmsysteem zonder de WoonVeilig beveiligingsdienst gebruikt? Dan geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Neem contact op met de klantenservice in het geval van defecte artikelen. We laten je weten of je een vervangend exemplaar kunt verwachten of dat de betalingsverplichting komt te vervallen en een eventueel betaald bedrag wordt teruggestort. Schade door ondeugdelijk gebruik wordt niet vergoed.

Mocht je vragen hebben of wil je aanspraak maken op de garantie, dan kun je contact opnemen met de WoonVeilig klantenservice.

Garantiecertificaat met alle garantievoorwaarden