Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

4 jaar garantie op uitstekende kwaliteit

Alle WoonVeilig producten worden grondig getest voor ze bij jou thuis of op kantoor terecht komen. Wij garanderen dat alle producten altijd van zeer hoge kwaliteit zijn.

Daarom geeft WoonVeilig 4 jaar garantie op alle producten die zijn aangesloten op een actief WoonVeilig alarmsysteem met WoonVeilig beveiligingsdienst. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie waar je als consument recht op hebt.

De wettelijke garantie betekent dat een product hetgeen moet doen dat je er als consument in alle redelijkheid van kunt verwachten.

Wordt het WoonVeilig alarmsysteem zonder de WoonVeilig beveiligingsdienst gebruikt? Dan geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Neem contact op met de klantenservice in het geval van defecte artikelen. We laten je weten of je een vervangend exemplaar kunt verwachten of dat de betalingsverplichting komt te vervallen en een eventueel betaald bedrag wordt teruggestort. Schade door ondeugdelijk gebruik wordt niet vergoed.

Mocht je vragen hebben of wil je aanspraak maken op de garantie, dan kun je contact opnemen met de WoonVeilig klantenservice.

Garantiecertificaat met alle garantievoorwaarden

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies