• 088-383 88 38
Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Je huis zorgeloos beveiligd én altijd onder controle

Je hele huis slim beveiligd met het WoonVeilig Alarmsysteem

Met het WoonVeilig Alarmsysteem is je huis zonder moeite, zorgeloos en slim beveiligd. Niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen brand, koolmonoxidevergiftiging en waterschade.

Altijd de zekerheid van betrouwbare huisbeveiliging

Met het WoonVeilig Alarmsysteem ga je met een veilig gevoel van huis. Altijd. Want je huis is 24 uur per dag slim beveiligd. WoonVeilig controleert iedere seconde alle onderdelen van het alarmsysteem en belt, sms't en e-mailt je ingeval van een storing of lege batterij. Zo weet je altijd dat thuis alles in orde is.

Altijd direct op de hoogte

Bij een alarm bellen en sms’en we direct. Naar je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon van de buren. Je kunt in totaal 6 telefoonnummers opgeven voor de telefonische alarmmelding en nog eens 6 telefoonnummers waarop je de melding per sms ontvangt.

Wereldwijd videobeeld bekijken

Bekijk direct de video-opnames bij een alarm. Waar je ook bent. De beelden sturen we per sms naar je mobiele telefoon. Zo zie je gelijk wat er aan de hand is en kan je als het echt nodig is hulp inroepen. Ook kan je vanaf overal live beelden bekijken en op ieder moment zelf zien dat alles thuis in orde is.

Alles online besturen. Overal en altijd.

Vergeten je alarmsysteem aan te zetten? Geen probleem. Je zet het eenvoudig alsnog op afstand aan via Internet of met de WoonVeilig app voor Android of iOS (iPhone en iPad). Waar je ook bent. 24 uur per dag. En met de slimme uitbreidingen van WoonVeilig kan je zelfs je verlichting en je verwarming op afstand regelen.

Login op het demo-account

Works with

Het WoonVeilig Alarmsysteem werkt veilig en moeiteloos samen met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt. Op dit moment werkt WoonVeilig samen met: Philips Hue verlichting, Toon en Buurtpreventie app Veiligebuurt.nl.

Check het WoonVeilig Works with programma

Gratis Basisdienst of WoonVeilig Beveiligingsdienst?

WoonVeilig biedt flexibele beveiliging volledig aangepast op jouw beveiligingsbehoeften. Wil je alleen een kort push-berichtje op je mobiele telefoon bij een alarm? Kies dan voor de Gratis Basisdienst. Kies je voor zekerheid dan kies je voor de WoonVeilig Beveiligingsdienst.

WoonVeilig Beveiligingsdienst

Voor slechts € 8,95 per maand (maandelijks opzegbaar) ben je 24/7 aangesloten op onze virtuele alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat de door jou opgegeven personen direct gealarmeerd worden bij een alarm en we controleren je alarmsysteem continue op een goede werking. Zo ben je thuis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

  • 24 uur per dag aangesloten op de virtuele alarmcentrale
  • Onbeperkt aantal alarmberichten per telefoon en sms
  • Overal te bedienen met de app en website
  • Uitbreidbaar met videobeveiligingsdienst
  • Uitbreidbaar met opvolgingsdienst BeveiligerAanHuis

De eerste maand ontvang je de volledige WoonVeilig Beveiligingsdienst GRATIS. Zo ervaar je alle voordelen van de slimme en complete huisbeveiliging van WoonVeilig. Daarna kan je op ieder moment overstappen op de Gratis Basisdienst.

€8,95 (Basisdienst €0) / p.m.
Alle WoonVeilig diensten op een rij
De Gratis Basisdienst is alleen beschikbaar voor het WoonVeilig Alarmsysteem met huiscentrale model: GATE-03

Installeren is eenvoudig

Je bent in drie stappen geïnstalleerd en binnen 30 minuten online.

1
Zet de accessoires op de juiste plek in huis
2
Verbind het systeem met internet en activeer je account
3
Het systeem herkent vanzelf alle accessoires
Jouw huis is slim beveiligd!

Geen zin om zelf te installeren?

Kies dan de Installatieservice en laat WoonVeilig voor een vast en laag bedrag bij je thuis installeren.

Bekijk onze installatie service

Gratis beveiligingsadvies

Bepalen welke melders je voor jouw woning nodig hebt is heel eenvoudig. Wij hebben een handig overzicht gemaakt zodat je dit eenvoudig zelf kan bepalen. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel dan 088 - 383 88 38 voor een persoonlijk beveiligingsadvies.

Bekijk het online beveiligingsadvies