Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

NVD Beveiligingsgroep

NVD beveiligingen in Haarlem is het langst bestaande, zelfstandige beveiligingsbedrijf van Nederland. Al honderd jaar, zeven dagen in de week, 24 uur per dag staan bijna 500 medewerkers garant voor betrouwbare dienstverlening. Kwaliteit en professionele ontzorging zijn de pijlers van de organisatie. Met hoog opgeleide medewerkers, geavanceerde technologie en intensieve samenwerking met deskundige beveiligingsinstallateurs, zorgt de NVD voor integrale veiligheid voor zowel particuliere als zakelijke eindgebruikers. Door onze ruime ervaring kan worden meegedacht bij elke behoefte op beveiligingsgebied.

Alarmcentrale

Per dag verwerkt de NVD alarmcentrale meer dan 100.000 meldingen. Dit kunnen brand-, overval-, inbraak- of sabotagemeldingen zijn, maar ook uitval van netspanning of in- en uitschakeling van alarminstallaties. Alle meldingen komen rechtstreeks binnen en worden snel afgehandeld. Bereikbaarheid en snelheid van reageren zijn essentieel om cliënten goed van dienst te kunnen zijn. Dit wordt continu gemonitord door een extern bureau. Maandelijks worden de resultaten vergeleken met die van de totale beveiligingsbranche. NVD Beveiligingen scoort hierin uitstekend.

Servicecentrale

De servicecentrale kan bedrijven eveneens werk uit handen nemen. Taken waarvoor men geen eigen medewerkers meer hoeft in te zetten, maar die door NVD Beveiligingen op afstand worden uitgevoerd. Dat is efficiënt en werkt kostenbesparend. Denk aan intelligente camerasystemen en videosurveillance, waarbij wij op effectieve wijze gebouwen, terreinen, woonhuizen en winkels kunnen controleren. Toegangscontrole op afstand, bijvoorbeeld bij een parkeergarage is ook mogelijk. Verder monitoren wij computersystemen op afstand en wordt via onze servicediensten de telefonische bereikbaarheid van onze cliënten vergroot.

Informatie

NVD Beveiligingsgroep Delftlaan 325 2024 CH HAARLEM Tel. 023 - 5 414 414

www.nvd.nl