Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Alarmwacht - Aanvullende kosten

Met Alarmwacht heb je de garantie dat er actie ondernomen wordt bij een alarm omdat een gecertificeerde beveiliger de alarmopvolging verzorgt in het geval jij en/of je contactpersonen dit niet kunnen doen.

Er zijn twee situaties waarbij mogelijk aanvullende kosten bij een alarmopvolging door Alarmwacht in rekening gebracht worden:
1. bij een alarmopvolging door Alarmwacht naar aanleiding van een vals alarm.
2. als de beveiliger (met jouw toestemming) meer dan 60 minuten ter plaatse blijft om voor jou de coördinatie te verzorgen om de situatie weer veilig te maken.

Verrekening Alarmwacht credits bij een vals alarm

Een vals alarm kan wel eens voorkomen. Daarom ontvang je vanaf het moment waarop je Alarmwacht activeert ieder jaar 2 gratis Alarmwacht credits ter waarde van € 90,- per credit. Je actuele creditsaldo vind je in de WoonVeilig app.

Bij een vals alarm wordt, per alarmopvolging door Alarmwacht, 1 credit in mindering gebracht op jouw creditsaldo totdat je saldo 0 is. Je saldo blijft 0 tot het moment waarop jij jouw jaarlijkse 2 gratis Alarmwacht credits ontvangt.

Meer informatie over Alarmwacht credits

Aanvullende kosten als Alarmwacht credits op zijn

Zodra en zolang je creditsaldo 0 bedraagt, worden voor de eerstvolgende alarmopvolging van Alarmwacht bij een vals alarm aanvullende kosten in rekening gebracht. Deze aanvullende kosten bedragen €90,- per alarmopvolging.

Aanvullende kosten voor extra hulp door beveiliger

Als de beveiliger bij de buiteninspectie schade detecteert, neemt de beveiliger telefonisch contact op met de 1e en/of 2e contactpersoon voor overleg om na toestemming de coördinatie te verzorgen om de situatie weer veilig te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten vervangen van een kapotte ruit of het laten repareren van een geforceerde deur.

Als de beveiliger voor deze aanvullende assistentie langer dan 60 minuten op de locatie blijft wordt voor de extra tijd €22,50 per 15 minuten aanvullende kosten in rekening gebracht.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies