Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


Zaterdag 24 september is het burendag, een dag waarop de buurt samenkomt! Dit is dus hét moment om ook de veiligheid van de buurt te bespreken.

WoonVeilig creëert deze veilige leefomgeving en zorgt voor die gemoedsrust. Geen zorgen meer of dierbare naasten iets ergs overkomt, of dat bezittingen worden beschadigd of ontvreemd. Wij geven mensen die geruststelling, dankzij ons beveiligingssysteem.

Met de aanschaf van het WoonVeilig Alarmsysteem verminder je de kans op een inbraak met meer dan 90%. Je vergroot niet alleen jouw eigen veiligheid, maar je draagt ook bij aan de veiligheid van de buurt. En hoe meer buren een WoonVeilig Alarmsysteem hebben, hoe kleiner de kans dat er in de buurt wordt ingebroken, dus hoe veiliger de buurt wordt!

Iedereen wil in een veilige buurt wonen en samen met jouw buren krijg je dat voor elkaar! Daarom hebben wij nu een hele leuke actie waar jij en jouw buren van kunnen profiteren!

  • 1 WoonVeilig Alarmsysteem = €50 korting
  • 2 WoonVeilig Alarmsystemen = €130 korting (€65 korting per systeem)
  • 3 WoonVeilig Alarmsystemen = €240 korting (€80 korting per systeem)
  • 4 WoonVeilig Alarmsystemen = €380 korting (€95 korting per systeem)
  • 5 WoonVeilig Alarmsystemen = €550 korting (€110 korting per systeem)

Profiteer nu van deze scherpe actie en maak samen met jouw buren de buurt veiliger!

Deze actie is geldig van 21 september t/m 2 oktober.


Stapelkorting tot wel €110 korting per alarmsysteem:


Wil je meer dan 5 WoonVeilig Alarmsystemen aanschaffen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag verder.


Klantenservice

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Wij helpen je uiteraard graag!

Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur op het telefoonnummer 088-383 88 38. Ook kan je jouw vraag stellen via klantenservice@woonveilig.nl

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies