Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Word klant bij Essent en ontvang gratis het WoonVeilig Alarmsysteem

Gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker van Essent

Gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker van Essent

Het WoonVeilig Alarmsysteem helpt je om slim je huis te beveiligen tegen inbraak en brand. Mocht er wat gebeuren dan worden jij, de buren en anderen die je hebt aangemeld meteen gebeld en gesmst. Wel zo’n fijn gevoel.

Kies nu voor Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar van Essent en ontvang gratis een WoonVeilig Alarmsysteem ter waarde van €299,-. Ook profiteer je de eerste maand gratis van de volledige WoonVeilig Beveiligingsdienst ter waarde van €8,95. Daarna kan je op ieder moment kiezen voor de gratis WoonVeilig Basisdienst.

Alarm aan, alles uit!

Eenvoudig je huis beveiligen en automatisch alles uitzetten als er toch niemand thuis is? Het WoonVeilig Alarmsysteem koppel je in de app eenvoudig met je slimme verlichting en je slimme thermostaat zodat deze automatisch uitgaan wanneer je het huis verlaat of gaat slapen. Je kan het alarmsysteem zelf aanzetten of je kan ervoor kiezen dat dit automatisch gebeurt. WoonVeilig zet je alarmsysteem dan automatisch aan wanneer er niemand meer thuis is.

Deur-/raamcontact eenvoudig op ieder raam of deur bevestigd

Binnen 30 minuten zelf te installeren, zonder boren

Het WoonVeilig Alarmsysteem is volledig draadloos en kan door iedereen zonder te boren binnen 30 minuten worden geïnstalleerd. Kom je er niet uit, dan staat de WoonVeilig klantenservice klaar om je telefonisch te hulp te schieten.

Wil je het toch niet zelf installeren? Dan kan je het altijd nog door een professionele installateur laten installeren.

 
x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies