Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Word klant bij Essent en ontvang gratis het WoonVeilig Alarmsysteem

Gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker van Essent

Gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker van Essent

Het WoonVeilig Alarmsysteem helpt je om slim je huis te beveiligen tegen inbraak en brand. Mocht er wat gebeuren dan worden jij, de buren en anderen die je hebt aangemeld meteen gebeld en gesmst. Wel zo’n fijn gevoel.

Kies nu voor Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar van Essent en ontvang gratis een WoonVeilig Alarmsysteem ter waarde van €299,-. Ook profiteer je de eerste maand gratis van de volledige WoonVeilig Beveiligingsdienst ter waarde van €8,95. Daarna kan je op ieder moment kiezen voor de gratis WoonVeilig Basisdienst.

Alarm aan, alles uit!

Eenvoudig je huis beveiligen en automatisch alles uitzetten als er toch niemand thuis is? Het WoonVeilig Alarmsysteem koppel je in de app eenvoudig met je slimme verlichting en je slimme thermostaat zodat deze automatisch uitgaan wanneer je het huis verlaat of gaat slapen. Je kan het alarmsysteem zelf aanzetten of je kan ervoor kiezen dat dit automatisch gebeurt. WoonVeilig zet je alarmsysteem dan automatisch aan wanneer er niemand meer thuis is.

Deur-/raamcontact eenvoudig op ieder raam of deur bevestigd

Binnen 30 minuten zelf te installeren, zonder boren

Het WoonVeilig Alarmsysteem is volledig draadloos en kan door iedereen zonder te boren binnen 30 minuten worden geïnstalleerd. Kom je er niet uit, dan staat de WoonVeilig klantenservice klaar om je telefonisch te hulp te schieten.

Wil je het toch niet zelf installeren? Dan kan je het altijd nog door een professionele installateur laten installeren.