Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

De voorwaarden voor 1 maand beveiligingsdienst gratis op proef

Dit aanbod (“1 maand beveiligingsdienst gratis op proef”), dat je wordt gedaan door WoonVeilig, verleent je het recht op toegang tot de WoonVeilig Beveiligingsdienst voor een periode van 1 maand vanaf het moment dat je de proefperiode activeert door het verzenden van je betalingsgegevens (de “gratis proefperiode”).

Je beschikt over een WoonVeilig alarmsysteem met huiscentrale type GATE-03.

Je kunt slechts eenmaal gebruik maken van dit aanbod voor de gratis proefperiode.

Als je besluit dat je geen betalende gebruiker wordt van de WoonVeilig Beveiligingsdienst aan het eind van de gratis proefperiode, moet je de WoonVeilig Beveiligingsdienst beëindigen aan het einde van de gratis proefperiode.

Je kunt op ieder moment de Beveiligingsdienst omzetten naar de beperktere Basisdienst. Omzetting naar de Basisdienst in combinatie met de optionele WoonVeilig Videobeveiligingsdienst en/of BeveiligerAanHuis is niet mogelijk.

Je kunt je WoonVeilig diensten altijd eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Dit kun je direct zelf regelen in je WoonVeilig account. Dus als je bijvoorbeeld wilt switchen naar de WoonVeilig Beveiligingsdienst of de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst wilt activeren, log dan in op je WoonVeilig account en pas daar vervolgens de WoonVeilig dienst(en) aan zoals jij dat wilt. Uiteraard ontvang je direct na aanpassing een bevestigingsmail. Zo stem je de beveiliging van je huis precies af op jouw beveiligingsbehoeften. Heel eenvoudig!

WoonVeilig behoudt zich het recht voor, naar eigen inzicht, dit aanbod voor de gratis proefversie en/of de voorwaarden en bepalingen van WoonVeilig 1 maand gratis op proef op elk moment en zonder aansprakelijkheid in te trekken of te wijzigen.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld.

Ga direct naar mijn beveiligingsadvies