Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

De voorwaarden voor 1 maand beveiligingsdienst gratis op proef

Dit aanbod (“1 maand beveiligingsdienst gratis op proef”), dat je wordt gedaan door WoonVeilig, verleent je het recht op toegang tot de WoonVeilig Beveiligingsdienst voor een periode van 1 maand vanaf het moment dat je de proefperiode activeert door het verzenden van je betalingsgegevens (de “gratis proefperiode”).

Je beschikt over een WoonVeilig alarmsysteem met huiscentrale type GATE-03.

Je kunt slechts eenmaal gebruik maken van dit aanbod voor de gratis proefperiode.

Als je besluit dat je geen betalende gebruiker wordt van de WoonVeilig Beveiligingsdienst aan het eind van de gratis proefperiode, moet je de WoonVeilig Beveiligingsdienst beëindigen aan het einde van de gratis proefperiode.

Je kunt op ieder moment de Beveiligingsdienst omzetten naar de beperktere Basisdienst. Omzetting naar de Basisdienst in combinatie met de optionele WoonVeilig Videobeveiligingsdienst en/of BeveiligerAanHuis is niet mogelijk.

Je kunt je WoonVeilig diensten altijd eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Dit kun je direct zelf regelen in je WoonVeilig account. Dus als je bijvoorbeeld wilt switchen naar de WoonVeilig Beveiligingsdienst of de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst wilt activeren, log dan in op je WoonVeilig account en pas daar vervolgens de WoonVeilig dienst(en) aan zoals jij dat wilt. Uiteraard ontvang je direct na aanpassing een bevestigingsmail. Zo stem je de beveiliging van je huis precies af op jouw beveiligingsbehoeften. Heel eenvoudig!

WoonVeilig behoudt zich het recht voor, naar eigen inzicht, dit aanbod voor de gratis proefversie en/of de voorwaarden en bepalingen van WoonVeilig 1 maand gratis op proef op elk moment en zonder aansprakelijkheid in te trekken of te wijzigen.