Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Gebruikerstips vertragingstijd


Heb jij ook al een vertragingstijd ingesteld?

Door een vertragingstijd in te stellen kunt je jouw woning betreden en verlaten zonder dat dan het alarm gelijk afgaat. Zodra je een accessoire activeert zal er een pieptoon te horen zijn die om de seconde afgaat totdat de door jouw ingestelde vertragingstijd voorbij is. Daarna zal het alarm pas afgaan.

Je stelt een vertragingstijd als volgt in:

Stap 1: Ga naar het loginscherm van je WoonVeilig account.

Stap 2: Login met jouw WoonVeilig accountgegevens.

Stap 3: Ga naar het tabblad “Alarmsysteem”.

Stap 4: Scroll omlaag naar het kopje "Vertragingstijd". De vertragingstijd staat standaard ingesteld op 20 seconden. Om deze aan te passen klik je op de knop "Instellingen aanpassen".

Stap 5: Je kunt nu de volgende zaken aanpassen: de tijdsduur van de vertragingstijd bij het in- en uitschakelen van het alarm. En of je een geluidssignaal wilt horen tijdens de vertragingstijd wilt horen. Vervolgens klik je op de knop "Opslaan".

Schermafbeelding Instellingen Vertragingstijd

De vertragingstijd toekennen aan accessoires doe je als volgt:

Stap 1: Ga vanuit jouw WoonVeilig accountomgeving naar het tabblad “Alarmsysteem”.

Stap 2: Klik onder het kopje "Accessoires" op de knop "Instellingen aanpassen". Vervolgens zie je een overzicht van jouw accessoires. Onder het kopje "Vertraging bij" (in onderstaande afbeelding omcirkeld) heb je de mogelijkheid om de vertragingstijd toe te kennen.

Schermafbeelding Toekennen Vertragingstijd Accessoires

Stap 3: Per accessoire (waarbij de vertragingstijd een optie is), heb je nu de keuze om de vertragingstijd aan of uit te zetten wanneer het alarm volledig is ingeschakeld (icoon: rood slotje) of deels is ingeschakeld (icoon: poppetje in huis). Vink de opties aan zoals jij die wenst, klik op de knop "Opslaan" en het is geregeld.