Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Gebruikerstips vertragingstijd


Heb jij ook al een vertragingstijd ingesteld?

Door een vertragingstijd in te stellen kunt je jouw woning betreden en verlaten zonder dat dan het alarm gelijk afgaat. Zodra je een accessoire activeert zal er een pieptoon te horen zijn die om de seconde afgaat totdat de door jouw ingestelde vertragingstijd voorbij is. Daarna zal het alarm pas afgaan.

Je stelt een vertragingstijd als volgt in:

Stap 1: Ga naar het loginscherm van je WoonVeilig account.

Stap 2: Login met jouw WoonVeilig accountgegevens.

Stap 3: Ga naar het tabblad “Alarmsysteem”.

Stap 4: Scroll omlaag naar het kopje "Vertragingstijd". De vertragingstijd staat standaard ingesteld op 20 seconden. Om deze aan te passen klik je op de knop "Instellingen aanpassen".

Stap 5: Je kunt nu de volgende zaken aanpassen: de tijdsduur van de vertragingstijd bij het in- en uitschakelen van het alarm. En of je een geluidssignaal wilt horen tijdens de vertragingstijd wilt horen. Vervolgens klik je op de knop "Opslaan".

Schermafbeelding Instellingen Vertragingstijd

De vertragingstijd toekennen aan accessoires doe je als volgt:

Stap 1: Ga vanuit jouw WoonVeilig accountomgeving naar het tabblad “Alarmsysteem”.

Stap 2: Klik onder het kopje "Accessoires" op de knop "Instellingen aanpassen". Vervolgens zie je een overzicht van jouw accessoires. Onder het kopje "Vertraging bij" (in onderstaande afbeelding omcirkeld) heb je de mogelijkheid om de vertragingstijd toe te kennen.

Schermafbeelding Toekennen Vertragingstijd Accessoires

Stap 3: Per accessoire (waarbij de vertragingstijd een optie is), heb je nu de keuze om de vertragingstijd aan of uit te zetten wanneer het alarm volledig is ingeschakeld (icoon: rood slotje) of deels is ingeschakeld (icoon: poppetje in huis). Vink de opties aan zoals jij die wenst, klik op de knop "Opslaan" en het is geregeld.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld.

Ga direct naar mijn beveiligingsadvies