Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Inbraakbeveiliging voor je huis - Veilig wonen Nederland

Een op de vijf Nederlanders is ooit slachtoffer geweest van inbraak. En dat terwijl de kans op een inbraak met negentig procent kan afnemen met goede en zichtbare inbraakbeveiliging. Zorgeloos en veilig wonen? Het kan heel eenvoudig met de inbraakbeveiliging van WoonVeilig. De slimme en zorgeloze beveiliging van je huis.

Meer dan alleen inbraakbeveiliging

Het alarmsysteem van WoonVeilig biedt niet alleen volledige inbraakbeveiliging maar ook beveiliging tegen brand en lekkage. Zo weet je zeker dat je altijd zorgeloos en veilig kan wonen.

Veilig wonen en veilig op vakantie

Geen zorgen meer over veilig wonen en altijd met een gerust gevoel op vakantie of een weekendje weg. De professionele inbraakbeveiliging van WoonVeilig beveiligt je huis 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Via internet en met je mobiele telefoon weet je overal en altijd of thuis alles in orde is. Mocht er iets gebeuren dan waarschuwen we jou en je contactpersonen direct.

En met de WoonVeilig Camera kan je op afstand zelfs meteen de situatie thuis bekijken.

Professionele beveiliging wordt betaalbaar. De zekerheid van snelle en duidelijke alarmmeldingen tegen een vast en laag bedrag per maand.

Het alarmsysteem is draadloos en eenvoudig zelf te installeren. Ga je verhuizen? Dan neem je je alarminstallatie gewoon mee. Zo kan je ook op je nieuwe adres zorgeloos en veilig wonen.

WoonVeilig is onder andere aanbevolen in VARA Kassa vanwege de mogelijkheden, het gebruiksgemak en omdat WoonVeilig professionele inbraakbeveiliging van je huis eindelijk betaalbaar maakt.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies