Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig is het meest verkochte slimme beveiligingsproduct van Nederland!

Dit blijkt uit de Smart Home Monitor (2018-2020), uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Multiscope onder 6.321 consumenten. De Smart Home Monitor onderzoekt als enige in Nederland de marktaandelen van de belangrijkste smart home producten. We zijn uiteraard ontzettend trots op deze toppositie in de wereld van beveiliging. Ons bedrijf heeft in de categorie Beveiligingssystemen met het WoonVeilig alarmsysteem de eerste plaats van Verisure overgenomen. Hiermee zijn we marktleider in de categorie beveiligingsproducten. Een mooie opsteker voor alle hardwerkende, enthousiaste professionals van WoonVeilig!

De groei van WoonVeilig valt te verklaren doordat klanten professionele beveiliging op een eenvoudige manier binnen 1 dag geregeld kunnen hebben. Voor elk type huis bestaat een passende oplossing. Als je er zelf niet uitkomt, dan geeft de WoonVeilig Klantenservice gratis beveiligingsadvies. We zijn altijd snel en goed bereikbaar. Ook is WoonVeilig uniek met haar online meldkamer: klanten kunnen zelf instellen wie op welke manier wordt gewaarschuwd. Nog een andere klantvriendelijke voorwaarde: klanten hebben geen lange contracten zodat ze flexibiliteit hebben in het op- en afbouwen van het beveiligingsniveau.

Steeds meer Nederlanders gaan hun huizen op verschillende manieren beveiligen: 20% van de huishoudens heeft één of andere vorm van beveiliging. Er zijn 6 categorieën: camera's, deurbellen, rookmelders, beveiligingssystemen, deursloten en babycams. De toename aan beveiliging blijkt essentieel en noodzakelijk voor de veiligheid en het welzijn van de Nederlanders. De afgelopen jaren daalde het aantal inbraken flink van 92.000 per jaar in 2012 naar 40.000 per jaar in 2019.

WoonVeilig levert hieraan een belangrijke bijdrage. De stijging en groei in het marktaandeel is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Vol inspiratie, enthousiasme en gedreven door innovativiteit gaat WoonVeilig verder!

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies