Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig is het meest verkochte slimme beveiligingsproduct van Nederland!

Dit blijkt uit de Smart Home Monitor (2018-2020), uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Multiscope onder 6.321 consumenten. De Smart Home Monitor onderzoekt als enige in Nederland de marktaandelen van de belangrijkste smart home producten. We zijn uiteraard ontzettend trots op deze toppositie in de wereld van beveiliging. Ons bedrijf heeft in de categorie Beveiligingssystemen met het WoonVeilig alarmsysteem de eerste plaats van Verisure overgenomen. Hiermee zijn we marktleider in de categorie beveiligingsproducten. Een mooie opsteker voor alle hardwerkende, enthousiaste professionals van WoonVeilig!

De groei van WoonVeilig valt te verklaren doordat klanten professionele beveiliging op een eenvoudige manier binnen 1 dag geregeld kunnen hebben. Voor elk type huis bestaat een passende oplossing. Als je er zelf niet uitkomt, dan geeft de WoonVeilig Klantenservice gratis beveiligingsadvies. We zijn altijd snel en goed bereikbaar. Ook is WoonVeilig uniek met haar online meldkamer: klanten kunnen zelf instellen wie op welke manier wordt gewaarschuwd. Nog een andere klantvriendelijke voorwaarde: klanten hebben geen lange contracten zodat ze flexibiliteit hebben in het op- en afbouwen van het beveiligingsniveau.

Steeds meer Nederlanders gaan hun huizen op verschillende manieren beveiligen: 20% van de huishoudens heeft één of andere vorm van beveiliging. Er zijn 6 categorieën: camera's, deurbellen, rookmelders, beveiligingssystemen, deursloten en babycams. De toename aan beveiliging blijkt essentieel en noodzakelijk voor de veiligheid en het welzijn van de Nederlanders. De afgelopen jaren daalde het aantal inbraken flink van 92.000 per jaar in 2012 naar 40.000 per jaar in 2019.

WoonVeilig levert hieraan een belangrijke bijdrage. De stijging en groei in het marktaandeel is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Vol inspiratie, enthousiasme en gedreven door innovativiteit gaat WoonVeilig verder!