Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


NIEUW: notificatie bij open deur/raam

Vanaf nu ontvang je een notificatie in de WoonVeilig App wanneer er tijdens het (gedeeltelijk) inschakelen van het alarm nog een deur en/of raam openstaat. Heb je de deur of het raam bewust open gelaten? Dan kan je de notificatie negeren en zal het alarm ingeschakeld worden. 

Deur-/raamcontact

Via een magneetcontact registreert het deur-/raamcontact wanneer een deur of raam wordt geopend of gesloten. Wanneer het magneetcontact tijdens het inschakelen van het alarm geen contact registreert, ontvang je een notificatie dat er een deur/raam openstaat. Mocht de deur of het raam wel dicht zitten en je hebt bij het inschakelen van het alarm toch de notificatie ontvangen dat er een deur/raam open staat, controleer dan of het deur-/raamcontact op de juiste manier is gemonteerd aan de hand van de onderstaande afbeeldingen.
Het onderstaande deur-/ raamcontact kan afwijken van jouw deur-/ raamcontact, maar de werking is gelijk bij alle generaties deur-/ raamcontacten.

Bovenstaand: links een voorbeeld van foutieve montage (ondersteboven en daardoor ook de magneet aan de verkeerde kant) en rechts een voorbeeld van een juiste montage.

Voor wat betreft de plaatsing, bovenstaand: links een voorbeeld van foutieve plaatsing van de magneet (te ver weg van het deur-/raamcontact) en rechts een voorbeeld van goede plaatsing.


Gewaarschuwd bij een open deur/raam

De instelling van de notificatie bij een open deur/raam is terug te vinden in de WoonVeilig App. De notificaties zijn standaard aangezet, maar mocht je deze notificaties niet willen ontvangen, dan kan je deze altijd uitschakelen.

Waar vind ik de instelling voor de notificatie?

Controleer voordat je begint eerst of je de laatste versie van de WoonVeilig App hebt. Bekijk daarnaast ook of je de push notificaties voor de WoonVeilig App hebt ingeschakeld.

  1. Klik op het menu

  2. Ga vervolgens naar instellingen

  3. Klik nu op ‘Slimme notificaties’

  4. Kies vervolgens voor 'Open deur/raam'

  5. De notificaties staan standaard aan, maar mocht je deze uit willen zetten, dan klik je op het oranje schuifje

  6. Klik daarna op 'klaar'


Klantenservice

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Wij helpen je uiteraard graag! Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur op het telefoonnummer 088-383 88 38. Ook kan je jouw vraag stellen via klantenservice@woonveilig.nl

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies