Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


NIEUW: notificatie bij open deur/raam

Vanaf nu ontvang je een notificatie in de WoonVeilig App wanneer er tijdens het (gedeeltelijk) inschakelen van het alarm nog een deur en/of raam openstaat. Heb je de deur of het raam bewust open gelaten? Dan kan je de notificatie negeren en zal het alarm ingeschakeld worden. 

Deur-/raamcontact

Via een magneetcontact registreert het deur-/raamcontact wanneer een deur of raam wordt geopend of gesloten. Wanneer het magneetcontact tijdens het inschakelen van het alarm geen contact registreert, ontvang je een notificatie dat er een deur/raam openstaat. Mocht de deur of het raam wel dicht zitten en je hebt bij het inschakelen van het alarm toch de notificatie ontvangen dat er een deur/raam open staat, controleer dan of het deur-/raamcontact op de juiste manier is gemonteerd aan de hand van de onderstaande afbeeldingen.
Het onderstaande deur-/ raamcontact kan afwijken van jouw deur-/ raamcontact, maar de werking is gelijk bij alle generaties deur-/ raamcontacten.

Bovenstaand: links een voorbeeld van foutieve montage (ondersteboven en daardoor ook de magneet aan de verkeerde kant) en rechts een voorbeeld van een juiste montage.

Voor wat betreft de plaatsing, bovenstaand: links een voorbeeld van foutieve plaatsing van de magneet (te ver weg van het deur-/raamcontact) en rechts een voorbeeld van goede plaatsing.


Gewaarschuwd bij een open deur/raam

De instelling van de notificatie bij een open deur/raam is terug te vinden in de WoonVeilig App. De notificaties zijn standaard aangezet, maar mocht je deze notificaties niet willen ontvangen, dan kan je deze altijd uitschakelen.

Waar vind ik de instelling voor de notificatie?

Controleer voordat je begint eerst of je de laatste versie van de WoonVeilig App hebt. Bekijk daarnaast ook of je de push notificaties voor de WoonVeilig App hebt ingeschakeld.

  1. Klik op het menu

  2. Ga vervolgens naar instellingen

  3. Klik nu op ‘Slimme notificaties’

  4. Kies vervolgens voor 'Open deur/raam'

  5. De notificaties staan standaard aan, maar mocht je deze uit willen zetten, dan klik je op het oranje schuifje

  6. Klik daarna op 'klaar'


Klantenservice

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Wij helpen je uiteraard graag! Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur op het telefoonnummer 088-383 88 38. Ook kan je jouw vraag stellen via klantenservice@woonveilig.nl