Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Gratis en vrijblijvend online beveiligingsadvies


Het WoonVeilig Alarmsysteem is het meest gekozen slimme alarmsysteem van Nederland dat je heel eenvoudig zelf binnen 30 minuten in jouw huis installeert. Maar misschien vraag jij je af welke WoonVeilig melders jij precies voor jouw woning nodig hebt en waar je die het beste kan plaatsen. Daar helpen wij jou graag bij met deze handige beveiligingsadviesmodule.

Hoe het werkt? Beantwoord de volgende 3 vragen en geef vervolgens aan welke van de genoemde woningtypen het beste overeenkomt met de woning waar jij een beveiligingsoplossing voor zoekt. Vervolgens geven wij jou direct een beveiligingsadvies gebaseerd op een voorbeeldwoning die overeenkomt met het woningtype dat jij hebt gekozen.

Zo laten we jou op eenvoudige wijze zien hoe je in jouw woning met het WoonVeilig Alarmsysteem aan de slag kunt, waar je in jouw woning op moet letten en krijg je een goed idee over welke aanvullende accessoires je nodig hebt. Heb je naar aanleiding van dit advies nog vragen of zou je toch een advies op maat willen hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag.