Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies op maat

Als je behoefte hebt aan een persoonlijk beveiligingsadvies dat specifiek is afgestemd op jouw woning dan helpen wij jou daar graag bij. Om goed te kunnen bepalen welke melders jij in jouw huis nodig hebt en waar deze het beste geplaatst kunnen worden, hebben wij het volgende van jou nodig:

* Een bouw- of overzichtstekening van jouw huis per verdieping in .jpg-, .png- of .pdf-formaat. Daarbij is het belangrijk dat op die tekening alle toegangen en raampartijen van het huis duidelijk vermeld staan met een indicatie of deze open kunnen.

Mocht je nu niet in het bezit zijn van een bouw- of overzichtstekening dan vragen wij jou om een zo specifiek mogelijke beschrijving te geven van jouw huis per verdieping; liefst geïllustreerd met enkele foto’s zodat wij een goed totaalbeeld van de woning krijgen.

Mail jouw bouw- of overzichtstekening in .jpg-, .png- of .pdf-formaat of huisomschrijving samen met jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer (indien wij vragen hebben tijdens het opstellen van het beveiligingsadvies) naar: beveiligingsadvies@woonveilig.nl o.v.v. Beveiligingsadvies op maat.

Afhankelijk van drukte kun je normaliter binnen 2 weken na verzending van jouw gegevens, ons beveiligingsadvies op maat per e-mail verwachten. Mocht je naar aanleiding daarvan vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.