Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Kernwaarden

Iedereen heeft recht op een veilige plek om te leven. Een veilige plek voor je gezin, je ouders en jezelf. Vanuit deze gedachten wil WoonVeilig samen met de NVD Beveiligingsgroep een veilige woonomgeving voor iedereen bereikbaar maken. Dit doen we door de mogelijkheden van internet en mobiel optimaal te benutten.

Waar we voor staan

WoonVeilig wil meer zijn dan alleen een dienstverlener van slimme beveiliging. Wij willen dat veiligheid een bijdrage levert aan jouw wooncomfort en een natuurlijk onderdeel wordt van je leven. Iets wat er gewoon is en waar je niet over na hoeft te denken. Dagelijkse behoeften en zorgen nemen we als uitgangspunt:

  • Is alles thuis in orde?
  • Zijn mijn kinderen al thuis van school?
  • Slaapt de baby nog?
  • Is de verwarming en de verlichting uit als ik weg ben?

Kernwaarden

Moderne technologie moet wel praktisch en eenvoudig te gebruiken zijn. Om dit te bereiken staan wij altijd met passie achter onze kernwaarden:

Eenvoud – eenvoudige bediening en alles is gemakkelijk zelf te installeren en in te stellen. Wij geloven dat eenvoud uiteindelijk altijd het beste werkt.

Betrouwbaar – heldere contracten, betrouwbare dienstverlening en altijd maandelijks opzegbaar.

Betrokken - jouw veiligheid is onze zorg. WoonVeilig gaat verder dan alleen het leveren van een mooie beveiligingsdienst. Wij willen dat je zorgeloos kan wonen. Veilig wonen staat bij ons hoog in het vaandel. We zullen dan ook vanuit onze expertise, gebundeld met de expertise van de NVD Beveiligingsgroep, regelmatig tips geven hoe je heel eenvoudig de kans op inbraak of brand kan verkleinen.

Je kunt ons altijd aanspreken op onze missie en kernwaarden. Stuur dan een e-mail naar missie@woonveilig.nl.

NVD

WoonVeilig is partner van de NVD Beveiligingsgroep. De NVD Beveiligingsgroep is al 100 jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week de betrouwbare partij voor beveiligingsdiensten in heel Nederland. De NVD Beveiligingsgroep staat garant voor het overbrengen van 100 jaar ervaring in de dienstverlening van WoonVeilig.