Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Partners

Het slimme alarmsysteem wordt in Nederland onder andere verkocht bij Media Markt, Hornbach, Formido en via een uitgebreid landelijk resellernetwerk. Buiten Nederland werkt WoonVeilig onder de merknaam Egardia samen met bij onder andere het Franse Cdiscount en Rue du Commerce. In België en Duitsland wordt het WoonVeilig Alarmsysteem verkocht bij Media Markt en Saturn.

Samenwerkingen

WoonVeilig is partner van de NVD Beveiligingsgroep. De NVD Beveiligingsgroep is al 100 jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week de betrouwbare partij voor beveiligingsdiensten in heel Nederland. De NVD Beveiligingsgroep staat garant voor het overbrengen van 100 jaar ervaring in de dienstverlening van WoonVeilig.

WoonVeilig is lid van de Thuiswinkel Waarborg organisatie. WoonVeilig voldoet daarom ook aan alle strenge eisen die de Thuiswinkel Waarborg organisatie stelt aan een betrouwbare bedrijf met webwinkel.

WoonVeilig heeft een samenwerking met ING, KLM, ABN AMRO en PostNL voor het leveren van huisbeveiliging voor haar medewerkers.