Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

'Ik houd een oogje in het zeil'

Brigitte v/d C.: "Sinds mijn vader is overleden woont mijn moeder alleen. Ze is slecht ter been en af en toe verward. Omdat zij in Brabant woont en ik in Rotterdam, kan ik niet iedere dag bij haar zijn. Ook heb ik twee kinderen en werk ik parttime in het bedrijf van mijn man. Ik heb WoonVeilig aangeschaft voor mijn moeder en voor mezelf. Ik wilde dat ze me met een druk op een knop kan waarschuwen als er iets aan de hand is. Een mobiele telefoon heeft ze namelijk niet. Ik en haar buurman krijgen dan een sms-je als er iets aan de hand is.

Onlangs heb ik ook een camera aangeschaft. Daarmee kan ik een oogje in het zeil houden. We voelen ons meer gerust doordat ik af en toe meekijk, zo zie ik bijvoorbeeld dat ze lekker voor de televisie zit. Natuurlijk gaat er niets boven echt contact, maar WoonVeilig is een geweldige aanvulling op de zorg voor mijn moeder."

Brigitte v/d C. is klant van WoonVeilig sinds 3 september 2008

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies