Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

'Geen zorgen meer op vakantie'

S. van Lent: "Als we op vakantie gaan is het meestal vaste prik. We zijn nog niet vertrokken of ik twijfel al of ik de strijkbout en het koffiezetapparaat heb uitgezet. Ik maak me stiekem altijd wel een beetje zorgen over het huis als we weg zijn. Het is vorig jaar zelfs voorgekomen dat we in New York waren aangekomen en dat ik op de luchthaven dacht dat we omgeroepen werden. Gelijk schoot er door me heen dat ik waarschijnlijk de strijkbout aan had laten staan en dat daardoor het huis was afgebrand.

Gelukkig bleek ik de naam niet goed verstaan te hebben, maar de schrik zat er goed in. Ik had me voorgenomen me minder zorgen te maken op vakantie. Dat bleek op onze laatste vakantie toch moeilijker dan ik dacht. En je gelooft het niet, maar toen we terugkwamen bleek er een inbraak gepleegd te zijn in ons huis! Alle lades en kasten waren overhoop gehaald. Ze hadden de laptop van mijn man met al onze foto's, sieraden en een voor ons waardevol bronzen beeldje meegenomen. Geen idee wanneer dit was gebeurd, want niemand had iets gemerkt.

In september stuitte ik op WoonVeilig. Na het bestuderen van de website was ik eruit. Dit was precies wat we nodig hadden. Mijn buurman wordt gewaarschuwd als we op vakantie zijn. Ik maak me geen zorgen meer over kortsluiting, inbraak of andere ellende. En dat voor € 8,95 per maand!

Ik heb het basisalarmsysteem gelijk besteld en de postbode stond al de volgende dag voor de deur met het pakket. De installatie was kinderlijk eenvoudig. Binnen een half uurtje was alles gebeurd. Na een test van het systeem werkte alles naar behoren. Ik heb het systeem nu bijna een maand en ik ben een heel tevreden klant! Ik maak me geen zorgen meer als ik van huis ben. Een bijkomstigheid is dat ik me ben gaan realiseren dat het ook erg fijn is om beveiligd te zijn als je gewoon thuis bent. Ik weet dat we, als we liggen te slapen, gelijk gewaarschuwd worden als er ellende is."

S. van Lent is klant van WoonVeilig sinds 10 september 2008

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies