Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

'WoonVeilig is een betrouwbaar alarmsysteem, waarbij ook wordt ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen'

Jan Tjaarda: "Wij maken nu ruim 3 jaar gebruik van het WoonVeilig Alarmsysteem en zijn ontzettend tevreden over de gebruikersvriendelijkheid en de betrouwbaarheid. Het systeem geeft geen valse alarmmeldingen en de integratie via internet is buitengewoon handig. Je kunt eenvoudig het systeem aan- en uitschakelen, maar ook simpel de alarm- en systeemmeldingen via internet raadplegen. Zo is het naar onze mening een volledig systeem, waarbij ook wordt ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen.

Zo hebben we een aantal weken geleden twee nieuwe Slimme Stekkers aangeschaft. Eén van de stekkers wordt gebruikt voor het uitschakelen van de TV. Het geeft een veilig gevoel, dat bij het inschakelen van het alarm de TV volledig wordt uitgeschakeld. Zo wordt het risico op brand aanzienlijk verkleind. En dat alles volledig automatisch. Als het alarm wordt uitgeschakeld wordt de TV weer in standby gezet.

De tweede Slimme Stekker die we hebben aangeschaft hebben we aangesloten op een lamp in de hal. Deze stekker is zo geprogrammeerd, dat deze lamp op vaste tijden aan en uit wordt geschakeld. Ook bij een alarm brandt deze verlichting. Dit is handig om ook ’s nachts direct een goed beeld te krijgen van de situatie. De Slimme Stekker is een geavanceerd stukje techniek, wat voor veel apparaten kan worden gebuikt en naar onze mening het WoonVeilig Alarmsysteem nog completer maakt!"

Jan Tjaarda is klant van WoonVeilig sinds 2008

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies