Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

'Het monteren is een werkje van niets'

Marc Jongejans: "Toen ik mijn nieuwe woonboot kocht, wilde ik eigenlijk ook iets doen aan beveiliging. In principe is een woonboot voor een groot aantal inbrekers een onneembare vesting, maar voorkomen is beter dan genezen. Ik heb op internet zitten zoeken, maar aan de meeste systemen zitten draadjes. En als er iets zonde is, dan is het wel om in je net gestuukte muren en plafonds gaten te maken om draadjes te trekken. Andere systemen waren niet om aan te zien (het oog wil ook wat) of hadden allerlei complexe installatiehandleidingen. En/of je moest een duur servicecontract aangaan, waarvoor in geval van alarm na een half uurtje hooguit een puisterige tiener in een auto langskomt.

Opeens was daar de website van WoonVeilig. Die heb ik grondig geraadpleegd, maar ik had toch nog een vraag. Daarop kreeg ik precies het goede antwoord, waarna ik het systeem direct heb besteld via de duidelijke website.

Ik ontving keurig een orderbevestiging en een barcode, zodat ik exact kon nagaan waar het alarmsysteem is. Het pakje kwam op de afgesproken dag. Een duidelijke handleiding en een compacte, mooi vormgegeven alarmcentrale. Zelfs zo mooi dat je hem met een gerust hart in de woonkamer kunt zetten (al is dat natuurlijk geen handige plek). Het mooist van alles waren de zakjes met pluggen, schroeven, klittenband en dubbelzijdig plakband: per zakje stond keurig op een etiketje waarvoor de inhoud bestemd was. Een zakje voor het bedieningspaneel, de alarmcentrale, etcetera – werkelijk een genot!

Het monteren van de melders was een werkje van niets, dankzij de tips in de handleiding. Vervolgens de alarmcentrale plaatsen met behulp van klittenband, dubbelzijdig plakband of schroeven. Stekker van de adaptor erin, netwerkkabel erin en klaar.

Nu een account aanvragen via internet. Dat is eveneens een kwestie van enkele minuten. Mijn alarminstallatie is klaar voor gebruik. Via internet is werkelijk van alles in te stellen en is aan elke alarmmelder op eenvoudige manier een naam te geven. Bij een alarmmelding dus geen teksten zoals alarm *()@)_@232323, maar gewoon teksten als 'Kelder onderwater'. Nu maar wachten op de inbreker met zwembroek."

Marc Jongejans is klant van WoonVeilig sinds 6 september 2008

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies