• 088-383 88 38
Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


Met het draadloze alles-in-één WoonVeilig Alarmsysteem is je huis of kantoor altijd slim en goed beveiligd. Uit te breiden met 160 slimme sensoren, beveilig je jouw huis optimaal tegen inbraak-, brand- , paniek- , waterschade en koolmonoxidevergiftiging. Voor wie ook graag 24 uur per dag zelf zicht heeft op de thuissituatie biedt de WoonVeilig HD Camera uitkomst. Als je van huis bent kun je namelijk met de HD Camera altijd en overal live zien wat er bij jou thuis gebeurd. De HD Camera staat garant voor haarscherpe beelden (HD 1080p) en kraakhelder geluid. Dankzij de koppeling met het WoonVeilig Alarmsysteem maakt de HD Camera overdag en ’s nachts ook opnames wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Het voordeel daarvan is dat deze opnames ook direct gebruikt kunnen worden om zelf hulpdiensten te alarmeren. Kortom de combinatie van het WoonVeilig Alarmsysteem en de HD Camera geeft je een prettig gevoel van zekerheid dat bij jou thuis alles veilig en onder controle is.


Ontdek de functionaliteiten van de WoonVeilig HD Camera:

De WoonVeilig HD Camera maakt haarscherpe gedetailleerde beelden in hoge resolutie (1920x1080p). De lens is tevens voorzien van een automatische infrarood filter voor optimale kleurweergave tijdens daglicht. De ingebouwde microfoon zorgt voor een kraakheldere geluidsweergave.


Dankzij de slimme bewegingsdetectie maakt de HD Camera direct opnames wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Vervolgens ontvang je direct een pushnotificatie via de WoonVeilig app en kun je de gemaakte opnames direct bekijken.


Met behulp van de nachtzichtledverlichting (infrarood licht voor nachtzicht) maakt de HD Camera ook in het donker haarscherpe beelden tot op 20 meter afstand. Zo ben je dag en nacht verzekerd van een uitstekende camerawerking en dus optimaal beveiligd huis.


Gemaakte opnames worden standaard veilig opgeslagen in je WoonVeilig cloud. De opnames zijn altijd terug te kijken via je WoonVeilig app en online account en je bepaalt zelf welke opnames je wilt bewaren of verwijderen.


Kosten WoonVeilig Beveiligingsdienst + Videobeveiligingsdienst:

WoonVeilig Beveiligingsdienst

Voor slechts € 8,95 per maand ben je 24/7 aangesloten op onze virtuele alarmcentrale en ervaar je alle voordelen van de slimme en complete huisbeveiliging van WoonVeilig. Zo zorgen wij ervoor dat de door jou opgegeven personen direct gealarmeerd worden bij een alarm en we controleren je alarmsysteem continue op een goede werking. Zo ben je thuis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

 • 24 uur per dag aangesloten op de virtuele alarmcentrale: continue monitoring & systeemcontrole
 • Onbeperkt aantal alarmberichten per telefoon, sms, e-mail en pushnotificatie per mobiele telefoon
 • Tot aan 6 te alarmeren contactpersonen toe te voegen aan WoonVeilig account
 • Wereldwijd overal te bedienen met de WoonVeilig app en online account
 • Toegang tot exclusieve Works with programma: slimme koppelingen met o.a. Philips Hue, Toon en meer
 • WoonVeilig Beveiligingscertificaat + 4 jaar garantie op apparatuur
 • Noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van videobeveiligingsdienst
 • Uitbreidbaar met opvolgingsdienst BeveiligerAanHuis
€8,95 per maand

+

WoonVeilig Videobeveiligingsdienst

De HD Camera functioneert met de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst waarmee je jouw WoonVeilig Alarmsysteem verder optimaliseert door ook 24 uur per dag zicht te hebben op jouw thuissituatie.

 • Op ieder gewenst moment live beeld bekijken met de WoonVeilig app
 • Maakt overdag en 's nachts HD video-opnames bij bewegingsdetectie
 • Slaat opnames veilig op in de cloud
 • Blijft opnemen bij beweging voor de camera
 • Alle opnames direct terug te kijken met de WoonVeilig App

De WoonVeilig Videobeveiligingsdienst wordt aangeboden voor een vast en laag bedrag per maand, en is maandelijks opzegbaar. Je zit niet vast aan een langlopend contract.

€4,00 per maand