Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


Weekschema

Ga je altijd om dezelfde tijd van huis om naar je werk te gaan of ga je altijd om dezelfde tijd naar bed? Met het weekschema kan je ervoor zorgen dat het alarmsysteem op een vooraf ingesteld tijdstip (gedeeltelijk) automatisch wordt ingeschakeld!

Het weekschema is een nieuwe functionaliteit welke ingesteld kan worden in de WoonVeilig App. Met het weekschema heb je de mogelijkheid om het alarmsysteem automatisch (gedeeltelijk) in te laten schakelen. Net zoals bij de Smart Assist functie 'niemand thuis, alarm aan' wordt het alarm niet automatisch uitgeschakeld. Je ontvangt een push notificatie en via deze notificatie zal je zelf het alarmsysteem uit moeten zetten. Dit om vergissingen te voorkomen. Wel zo veilig en gemakkelijk.

Weekschema ingesteld, alarm automatisch geregeld

Het weekschema kan voor alle dagen van de week ingesteld worden. Je kan tot wel 8 acties voor één dag inplannen! Zo kan je bijvoorbeeld met het weekschema ervoor zorgen dat het alarmsysteem automatisch wordt ingeschakeld wanneer je naar je werk gaat en wordt uitgeschakeld wanneer je weer thuis komt. En als je 's avonds naar bed gaat kan je het systeem automatisch gedeeltelijk laten inschakelen!

Hoe stel ik het weekschema in?

Controleer voordat je begint eerst of je de laatste versie van de WoonVeilig App hebt. Bekijk daarnaast ook of je de push notificaties voor de WoonVeilig App hebt ingeschakeld. Anders ontvang je geen notificatie voor het uitzetten van het alarmsysteem.

 1. Klik op het menu

 2. Ga vervolgens naar instellingen

 3. Klik nu op ‘instellen accessoires’

 4. Kies vervolgens voor de huiscentrale

 5. Klik nu op het tabblad ‘weekschema’

 6. Klik vervolgens op ‘toevoegen geplande actie’ of op het plusje rechtsboven in de app

 7. Kies de dag waarvoor je een schema wilt aanmaken en klik op 'nieuwe activiteit toevoegen'

 8. Kies vervolgens welke gewenste actie jij graag in wilt stellen en voor welke tijd

 9. Klik daarna op ‘klaar’ als je de actie hebt ingesteld.

 10. Heb je al jouw gewenste acties voor de dag ingesteld? Klik dan op ‘gereed’

 11. Je komt nu terecht bij het overzicht van het weekschema. Wanneer je alle gewenste acties voor alle dagen hebt ingesteld, klik je op ‘bewaar’. Zo worden alle acties opgeslagen en vergeet je nooit meer om jouw alarmsysteem aan te zetten!


Klantenservice

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Wij helpen je uiteraard graag! Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur op het telefoonnummer 088-383 88 38. Ook kan je jouw vraag stellen via klantenservice@woonveilig.nl

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies