Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


NIEUW: weekschema

Ga je altijd op dezelfde tijd van huis en kom je ook op hetzelfde tijdstip weer thuis? Ga je altijd op dezelfde tijd naar bed? Met het weekschema kan je ervoor zorgen dat het alarmsysteem op een vooraf ingesteld tijdstip (gedeeltelijk) wordt ingeschakeld!

Het weekschema is een nieuwe functionaliteit welke ingesteld kan worden in de WoonVeilig App. Met het weekschema heb je de mogelijkheid om het alarmsysteem automatisch (gedeeltelijk) in te laten schakelen. Net zoals bij de Smart Assist functie 'niemand thuis, alarm aan' wordt het alarm niet automatisch uitgeschakeld. Je ontvangt een push notificatie en via deze notificatie zal je zelf het alarmsysteem uit moeten zetten. Dit om vergissingen te voorkomen. Wel zo veilig en gemakkelijk.

Weekschema ingesteld, alarm automatisch geregeld

Het weekschema kan voor alle dagen van de week ingesteld worden. Je kan tot wel 8 acties voor één dag inplannen! Zo kan je bijvoorbeeld met het weekschema ervoor zorgen dat het alarmsysteem automatisch wordt ingeschakeld wanneer je naar je werk gaat en wordt uitgeschakeld wanneer je weer thuis komt. En als je 's avonds naar bed gaat kan je het systeem automatisch gedeeltelijk laten inschakelen!

Hoe stel ik het weekschema in?

Controleer voordat je begint eerst of je de laatste versie van de WoonVeilig App hebt. Bekijk daarnaast ook of je de push notificaties voor de WoonVeilig App hebt ingeschakeld. Anders ontvang je geen notificatie voor het uitzetten van het alarmsysteem.

 1. Klik op het menu

 2. Ga vervolgens naar instellingen

 3. Klik nu op ‘instellen accessoires’

 4. Kies vervolgens voor de huiscentrale

 5. Klik nu op het tabblad ‘weekschema’

 6. Klik vervolgens op ‘toevoegen geplande actie’ of op het plusje rechtsboven in de app

 7. Kies de dag waarvoor je een schema wilt aanmaken en klik op 'nieuwe activiteit toevoegen'

 8. Kies vervolgens welke gewenste actie jij graag in wilt stellen en voor welke tijd

 9. Klik daarna op ‘klaar’ als je de actie hebt ingesteld.

 10. Heb je al jouw gewenste acties voor de dag ingesteld? Klik dan op ‘gereed’

 11. Je komt nu terecht bij het overzicht van het weekschema. Wanneer je alle gewenste acties voor alle dagen hebt ingesteld, klik je op ‘bewaar’. Zo worden alle acties opgeslagen en vergeet je nooit meer om jouw alarmsysteem aan te zetten!


Klantenservice

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Wij helpen je uiteraard graag! Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur op het telefoonnummer 088-383 88 38. Ook kan je jouw vraag stellen via klantenservice@woonveilig.nl