Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Vacature | Projectmanager 32 - 36 uur

Innovators op het gebied van huisbeveiliging

In 2008 ontwikkelde WoonVeilig de eerste Online Alarmcentrale. Wij maakten daarmee de wereld van de beveiliging in één klap modern! Een connected app gestuurd alarm- en camerasysteem, afgestemd op de hedendaagse mens die ‘in control’ wil zijn. De internationale tak ging in 2012 van start onder de naam Egardia en groeit nog steeds gestaag in meerdere landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk en België. WoonVeilig levert haar producten en diensten via zowel online -, partner- en retailkanalen en is met het merk WoonVeilig marktleider in Nederland op het gebied van slim en veilig wonen.

Ambitieus in constante verbetering

Inmiddels heeft WoonVeilig en Egardia zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met meerdere afdelingen waar gedreven experts dagelijks nieuwe plannen ontwikkelen. Eenvoudige beveiligingsproducten en diensten die beschikbaar zijn voor iedereen. Met elkaar wordt over elke stap, elke procedure en elke nieuwe ontwikkeling heel goed nagedacht. Hierbij staat innovatie en perfectionering voorop.

We nemen verantwoordelijkheid

Bij WoonVeilig en Egardia krijg je de kans om te laten zien waar je goed in bent. We geven je de ruimte en middelen om jezelf te verbeteren en je ideeën te ‘pluggen’. We zijn een innovatief en groeiend bedrijf met wereldwijde ambities. Deze groei wordt gerealiseerd door een enthousiast, betrokken team, vanuit ons hoofdkantoor te Gorinchem.

We zijn op zoek naar?

Een gedreven, enthousiaste Project Manager die het geweldig vindt om nieuwe ontwikkelingen te managen.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager maak je onderdeel uit van de afdeling IT & Innovation. Je werkt samen met je afdeling collega's en de andere teamleden en collega’s van Klantenservice, Marketing & Sales en Operations & Finance. In totaal werken er ongeveer 35 mensen bij WoonVeilig en Egardia.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan uit:

Het leiden van een een breed pallet aan verbeter-/innovatieprojecten op operationeel, technisch, commercieel en juridisch vlak. De werkzaamheden bestaan uit:

 • Ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, bijvoorbeeld.:
  -> Realiseren nieuwe Works with functionaliteiten met Smart Home partners (zoals Philips Hue en Google Home)
  -> Technische koppelingen tussen de interne bedrijfssystemen, bijvoorbeeld ten behoeve van het verbeteren van het facturatieproces
  -> Implementatie aansluiting nieuwe retailketen inclusief schappresentatie en de inrichting van het orderproces
  -> Zorgen voor compliancy van producten (bijv. CE)
  -> Technische en organisatorische projecten om een steeds betere security en beschikbaarheid te kunnen waarborgen
 • Het samenstellen en leiding geven aan (meerdere) projectteam(s)
 • Samen met het projectteam opstellen van specificaties, impactanalyses, begrotingen en planningen
 • Samen Manager IT & Innovatie en Projecteigenaar voorbereiden van de besluitvorming
 • Voeren van onderhandelingen met leveranciers
 • Maken van processtromen en werkinstructies
 • Testen van het eindresultaat
 • Leiden van het projectteam om voortgang binnen tijd, budget en scope te borgen

Hoe pas je in ons team?

Als Projectmanager speel je een belangrijke rol in ons team. Je kan je werkzaamheden goed plannen, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan zelfstandig werken. Het is van belang dat je communicatief sterk bent en het projectteam, de opdrachtgever en de rest van de organisatie altijd goed op de hoogte houdt van de voortgang en de uitdagingen. Ons team bouwt continu aan professionalisering van onze afdeling en hierbij is een gezonde dosis energie ook niet onbelangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • Enige jaren ervaring hebt met Projectmanagement;
 • Bekend bent met de Prince 2 methodiek en de Agile werkwijze;
 • Beschikt over een hands-on mentaliteit;
 • Oplossingsgericht werkt én een klantgerichte houding hebt;
 • De Nederlandse én de Engelse taal beheerst. De Duitse taal is een pré;

Geboden wordt:

 • Een zeer afwisselende functie binnen een van de meest innovatieve organisaties van Nederland; We maken en bedenken onze smart home iOT oplossingen helemaal zelf!
 • Werken in een informele en gedreven cultuur van een groeiend en succesvol bedrijf;
 • Je krijgt er een team van enthousiaste en gedreven collega’s bij;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdrage in je pensioen en reiskostenvergoeding;
 • Leren is voor ons heel gewoon. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en jij bepaalt dus ook hoe, wat en wanneer je leert. Wij ondersteunen jou daarbij waar we kunnen!

Enthousiast?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de functie-eisen stuur dan je CV en motivatie per e-mail: werken@woonveilig.nl. Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen telefoon: 088-383 8800, contactpersoon: Marcel Annaka.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies