Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Works with Philips Hue

Goede verlichting vormt een belangrijk onderdeel van de veiligheid in huis. WoonVeilig en Philips hebben gekeken naar mogelijkheden voor brand- & inbraakpreventie met slimme verlichting. Door het combineren van de functies van het WoonVeilig Alarmsysteem en de Philips Hue verlichting ontstaan nieuwe mogelijkheden om de woning er altijd bewoond uit te laten zien en bij een inbraak of brand alle verlichting in huis rood te laten knipperen.

Meer over Philips Hue

Aanwezigheidssimulator

Laat met het Woonveilig alarmsysteem lijken alsof je thuis bent ook al ben je dat niet. Bij het aanzetten van het WoonVeilig alarmsysteem gaan de gekozen Hue lampen automatisch aan wanneer het donker is tot het geselecteerde tijdstip. Ook kun je in de ochtend de Hue lampen aan laten gaan totdat het licht wordt. Hierna gaan je Hue lampen automatisch weer uit. Wel zo fijn als je binnenkort op vakantie gaat of een weekendje weg.

Waarschuwingslicht bij een alarm

Is er een alarmsituatie? Dan gaat de sirene en worden jij en de buren gebeld en geven je Hue lampen automatisch een fel knipperend rood waarschuwingslicht (bij witte Hue lampen knipperen de lampen fel wit). Zo is een alarm direct zichtbaar voor de buren en kunnen politie of brandweer direct worden ingeschakeld. Inbrekers houden niet van licht. Zeker niet van een rood knipperend waarschuwingslicht. hiermee weet je zeker dat een inbreker vroegtijdig het hazenpad kiest.

Alarm ingeschakeld, licht uit

Dat WoonVeilig en Philips Hue naast extra veiligheid in en om jouw huis ook nog extra comfort bieden, bewijst de functie ‘Alarm ingeschakeld, licht uit’. Daarmee schakelen de Philips Hue lampen automatisch uit wanneer jij het alarmsysteem inschakelt. Handig als je bijvoorbeeld naar bed gaat en vanuit de slaapkamer het alarmsysteem inschakelt voor een onbezorgde en veilige nachtrust.

Hoe stel ik het in?

 1. Installeer het WoonVeilig Alarmsysteem startpakket volgens de handleiding
 2. Installeer de Philips Hue starterkit volgens de handleiding
 3. Installeer de WoonVeilig app (te downloaden in de App Store of Google Play)
 4. Koppel WoonVeilig en Philips Hue in de WoonVeilig app

Koppel WoonVeilig en Philips Hue in de WoonVeilig app

 • Login in de WoonVeilig app met je WoonVeilig accountgegevens
 • Ga naar ‘Works with’ in het menu en klik op Philips Hue

Aanwezigheidssimulator

 • Activeer de Aanwezigheidssimulator
 • Selecteer de lampen voor de aanwezigheidssimulator
 • Stel de tijd in dat de verlichting 's avond uit en 's ochtends aan moet gaan

Waarschuwingslicht bij een alarm

 • Activeer het Waarschuwingslicht bij een alarm
 • Selecteer de lampen voor het waarschuwingslicht

Alarm ingeschakeld, licht uit

 • Activeer Alarm ingeschakeld, licht uit
 • Selecteer de lampen die uit moeten gaan bij het inschakelen van het alarm

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies