Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Works with Veiligebuurt.nl

Met de Veiligebuurt buurtpreventie app hou je samen met je buren eenvoudig een oogje in het zeil. Buurtpreventie vermindert het aantal inbraken in de buurt met 30% tot 50%. Alarmmeldingen uit jouw WoonVeilig Alarmsysteem laat je eenvoudig automatisch delen in jouw buurtgroep van Veiligebuurt.nl. Door het koppelen van jouw alarmsysteem met Veiligebuurt.nl verlaag je de kans op inbraak en zorg je voor een snelle opvolging in geval van een inbraak-, rook-, koolmonoxide- of paniekalarm

Direct een bericht in de buurtgroep bij een alarm

Meldingen vanuit jouw WoonVeilig Alarmsysteem komen direct bij de andere app-gebruikers in jouw straat binnen. En wanneer je het alarm hebt gestopt dan wordt dit ook gelijk kenbaar gemaakt.

Voor iedereen direct zichtbaar waar de melding vandaan komt

Met een kaartje is direct te zien welke woning een alarm heeft afgegeven. Zo kan de buurt direct de juiste actie nemen en indien nodig politie, brandweer of ambulance inschakelen.

Hoe stel ik het in?*

  1. Installeer het WoonVeilig Alarmsysteem volgens de handleiding
  2. Download de Veiligebuurt-app (www.veiligebuurt.nl)
  3. Laat alarmmeldingen doorsturen naar Veiligebuurt.nl

Meldingen door laten sturen naar jouw buurtgroep in Veiligebuurt.nl

Om alarmmeldingen in de Veiligebuurt app terecht te laten komen maak je in je persoonlijke WoonVeilig account een extra contactpersoon aan. Vul daar het e-mailadres ‘veiligebuurt@woonveilig.nl’ in. Je geeft dan automatisch toestemming dat een alarmmelding ook naar de Veiligebuurt groepen mogen worden doorgezet.

Jouw adres dat je in WoonVeilig hebt ingesteld wordt gebruikt om de melding in de juiste buurtgroep terecht te laten komen.

In de Veiligebuurt-app zelf hoef je niets te doen om het alarmsysteem te koppelen. De camerabeelden van de WoonVeilig camera’s worden niet doorgezonden.

*Deze slimme functie is uitsluitend beschikbaar in combinatie met de WoonVeilig Beveiligingsdienst.