Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Works with Veiligebuurt.nl

Met de Veiligebuurt buurtpreventie app hou je samen met je buren eenvoudig een oogje in het zeil. Buurtpreventie vermindert het aantal inbraken in de buurt met 30% tot 50%. Alarmmeldingen uit jouw WoonVeilig Alarmsysteem laat je eenvoudig automatisch delen in jouw buurtgroep van Veiligebuurt.nl. Door het koppelen van jouw alarmsysteem met Veiligebuurt.nl verlaag je de kans op inbraak en zorg je voor een snelle opvolging in geval van een inbraak-, rook-, koolmonoxide- of paniekalarm

Direct een bericht in de buurtgroep bij een alarm

Meldingen vanuit jouw WoonVeilig Alarmsysteem komen direct bij de andere app-gebruikers in jouw straat binnen. En wanneer je het alarm hebt gestopt dan wordt dit ook gelijk kenbaar gemaakt.

Voor iedereen direct zichtbaar waar de melding vandaan komt

Met een kaartje is direct te zien welke woning een alarm heeft afgegeven. Zo kan de buurt direct de juiste actie nemen en indien nodig politie, brandweer of ambulance inschakelen.

Hoe stel ik het in?*

  1. Installeer het WoonVeilig Alarmsysteem volgens de handleiding
  2. Download de Veiligebuurt-app (www.veiligebuurt.nl)
  3. Laat alarmmeldingen doorsturen naar Veiligebuurt.nl

Meldingen door laten sturen naar jouw buurtgroep in Veiligebuurt.nl

Om alarmmeldingen in de Veiligebuurt app terecht te laten komen maak je in je persoonlijke WoonVeilig account een extra contactpersoon aan. Vul daar het e-mailadres ‘veiligebuurt@woonveilig.nl’ in. Je geeft dan automatisch toestemming dat een alarmmelding ook naar de Veiligebuurt groepen mogen worden doorgezet.

Jouw adres dat je in WoonVeilig hebt ingesteld wordt gebruikt om de melding in de juiste buurtgroep terecht te laten komen.

In de Veiligebuurt-app zelf hoef je niets te doen om het alarmsysteem te koppelen. De camerabeelden van de WoonVeilig camera’s worden niet doorgezonden.

*Deze slimme functie is uitsluitend beschikbaar in combinatie met de WoonVeilig Beveiligingsdienst.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies