Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Op afstand bestuurbare alarminstallatie

Je hebt een alarminstallatie aangeschaft maar vergeet deze steeds aan te zetten? Maak dan kennis met de alarminstallatie van WoonVeilig. Deze is op afstand eenvoudig in en uit te schakelen via internet en met de mobiele telefoon. Bovendien is het systeem eenvoudig zelf te installeren, ongeacht het soort woning.

Ook 's nachts slim beveiligd

Ook als je de alarminstallatie 's nachts wilt inschakelen, dan is het systeem van WoonVeilig een uitkomst. Je kunt het alarm geheel naar eigen wens instellen. Zo is het systeem bijvoorbeeld met één druk op de knop alleen op de begane grond geactiveerd en kan je op de eerste verdieping vrij rondlopen.

Maandelijks opzegbaar

De alarminstallatie van WoonVeilig beveiligt je huis via de virtuele meldkamer van WoonVeilig. Verandert je persoonlijke situatie of heb je het alarmsysteem niet meer nodig dan is de beveiligingsdienst maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. WoonVeilig streeft iedere dag naar de beste service. Heb je vragen neem dan gerust contact op met de WoonVeilig klantenservice. Wij helpen je graag verder en geven je desgewenst een persoonlijk inbraakbeveiliging advies.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies