Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Op afstand bestuurbare alarminstallatie

Je hebt een alarminstallatie aangeschaft maar vergeet deze steeds aan te zetten? Maak dan kennis met de alarminstallatie van WoonVeilig. Deze is op afstand eenvoudig in en uit te schakelen via internet en met de mobiele telefoon. Bovendien is het systeem eenvoudig zelf te installeren, ongeacht het soort woning.

Ook 's nachts slim beveiligd

Ook als je de alarminstallatie 's nachts wilt inschakelen, dan is het systeem van WoonVeilig een uitkomst. Je kunt het alarm geheel naar eigen wens instellen. Zo is het systeem bijvoorbeeld met één druk op de knop alleen op de begane grond geactiveerd en kan je op de eerste verdieping vrij rondlopen.

Maandelijks opzegbaar

De alarminstallatie van WoonVeilig beveiligt je huis via de virtuele meldkamer van WoonVeilig. Verandert je persoonlijke situatie of heb je het alarmsysteem niet meer nodig dan is de beveiligingsdienst maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. WoonVeilig streeft iedere dag naar de beste service. Heb je vragen neem dan gerust contact op met de WoonVeilig klantenservice. Wij helpen je graag verder en geven je desgewenst een persoonlijk inbraakbeveiliging advies.