Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Snel en eenvoudig nog comfortabeler wonen.

Eén systeem voor huisbeveiliging, verwarming en verlichting

Het WoonVeilig Alarmsysteem zorgt niet alleen voor de beveiliging van je huis. Met de slimme accessoires regel je eenvoudig je verwarming en je verlichting. Slim, veilig en comfortabel!

Altijd warm thuiskomen.

Met de SmartHome Slimme Radiatorknop regel je de temperatuur in iedere ruimte afzonderlijk. Waar je ook bent. Je komt altijd in een comfortabel huis. En de verwarming gaat weer automatisch uit bij vertrek!

46% besparen op energie

Met de SmartHome Slimme Radiatorknop bespaar je 46% op energie vergeleken met een gewone radiatorknop. En 23% vergeleken met een thermostaatknop. Dat blijkt uit internationaal onderzoek.

Verlichting die weet wat jij wilt

Verlicht je huis wanneer jij dat wilt. Met de SmartHome Slimme Stekkers gaat de verlichting automatisch aan of uit bij vertrek en thuiskomst of op basis van een online in te stellen weekschema. En gaat natuurlijk ook vanzelf aan bij alarm. Zo gaan veiligheid en comfort samen.

Alles online besturen. Overal en altijd.

Met de WoonVeilig app voor Android of iPhone bedien je eenvoudig je alarm, verwarming en verlichting. Waar je ook bent. 24 uur per dag.

Bekijk de demo

Works with WoonVeilig

Een slim huis start met een slim alarm. Het 'Works with WoonVeilig' programma zorgt ervoor dat je WoonVeilig apparaten veilig en moeiteloos samenwerken met apparaten van derden. Binnen en buiten. Koppel bijvoorbeeld je Philips Hue, Nest Thermostaat of andere slimme apparaat met het WoonVeilig Alarmsysteem.

Lees meer over 'Works with WoonVeilig'

Installeren is eenvoudig

Je bent in drie stappen geïnstalleerd en binnen 30 minuten online.

1
Zet de accessoires op de juiste plek in huis
2
Verbind het systeem met internet en activeer je account
3
Het systeem herkent vanzelf alle accessoires
Jouw huis is slim beveiligd!

Geen zin om zelf te installeren?

Kies dan de Installatieservice en laat WoonVeilig voor een vast en laag bedrag bij u thuis installeren.

Bekijk onze installatie service

Gratis beveiligingsadvies

Bepalen welke melders je voor jouw woning nodig hebt is heel eenvoudig. Wij hebben een handig overzicht gemaakt zodat je dit eenvoudig zelf kan bepalen. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel dan 088 - 383 88 38 voor een persoonlijk beveiligingsadvies.

Bekijk het online beveiligingsadvies

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies