Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Alarmsysteem als Beste Koop getest

Het Duitse ETM Testmagazin heeft WoonVeilig uitgeroepen tot Beste Koop in de categorie alarmsystemen in Duitsland.

In totaal werden 6 alarmsystemen met elkaar vergeleken van merken als WoonVeilig/Egardia, Elro, Abus en Jablotron. Er werd niet alleen gekeken naar betrouwbaarheid, maar ook naar alarmopvolging, techniek en gebruiksgemak.

Het levert WoonVeilig een score op van 93,2 uit 100. Het alarmsysteem is hiermee als beste getest.

De hoogste scores werden behaald op onze alarmcentrale, de u uitbreidingsmogelijkheden van extra accessoires, gebruiksgemak en reactietijd van het basisalarmsysteem bij een alarm.

Uiteraard zijn wij zeer blij met deze beoordeling van beste alarmsysteem en doen wij er alles aan om de "Beste Koop" te blijven.

In Duitsland wordt WoonVeilig verkocht onder de merknaam Egardia. Het alarmsysteem is gelijk, maar in Nederland verkrijgbaar als het WoonVeilig alarmsysteem en buiten Nederland als het Egardia alarmsysteem. Naast Duitsland wordt Egardia ook verkocht in België, Frankrijk en Oostenrijk.

ETM Testmagazin staat in Duitsland bekend als een onafhankelijke partij die consumenten helpt bij de keuze en aanschaf van een nieuw product. Het Egardia Basis Alarmsysteem is uitgebreid getest door deskundigen.

De tests van ETM Testmagazin vinden altijd plaats in een laboratorium, en producten worden aan diverse onderzoeken onderworpen.

Lees hier de gehele review (Duits)

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies