Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig Alarmsysteem als Beste Koop getest

Het Duitse ETM Testmagazin heeft WoonVeilig uitgeroepen tot Beste Koop in de categorie alarmsystemen in Duitsland.

In totaal werden 6 alarmsystemen met elkaar vergeleken van merken als WoonVeilig/Egardia, Elro, Abus en Jablotron. Er werd niet alleen gekeken naar betrouwbaarheid, maar ook naar alarmopvolging, techniek en gebruiksgemak.

Het levert WoonVeilig een score op van 93,2 uit 100. Het alarmsysteem is hiermee als beste getest.

De hoogste scores werden behaald op onze alarmcentrale, de u uitbreidingsmogelijkheden van extra accessoires, gebruiksgemak en reactietijd van het basisalarmsysteem bij een alarm.

Uiteraard zijn wij zeer blij met deze beoordeling van beste alarmsysteem en doen wij er alles aan om de "Beste Koop" te blijven.

In Duitsland wordt WoonVeilig verkocht onder de merknaam Egardia. Het alarmsysteem is gelijk, maar in Nederland verkrijgbaar als het WoonVeilig alarmsysteem en buiten Nederland als het Egardia alarmsysteem. Naast Duitsland wordt Egardia ook verkocht in België, Frankrijk en Oostenrijk.

ETM Testmagazin staat in Duitsland bekend als een onafhankelijke partij die consumenten helpt bij de keuze en aanschaf van een nieuw product. Het Egardia Basis Alarmsysteem is uitgebreid getest door deskundigen.

De tests van ETM Testmagazin vinden altijd plaats in een laboratorium, en producten worden aan diverse onderzoeken onderworpen.

Lees hier de gehele review (Duits)