Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Olisto

Maak je WoonVeilig Alarmsyteem nu nog slimmer en de basis van je huisautomatisering door het te koppelen aan Olisto. Met de gratis Olisto app verbind je jouw alarmsysteem aan tal van andere slimme apparaten en diensten. Zo ontstaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden waarmee je jouw leven niet alleen veiliger maar ook makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch sluiten van je rolluiken wanneer jij je alarmsysteem activeert of dat je slimme stekkers automatisch geactiveerd worden bij zonsop- of ondergang. Maar ook het toevoegen van nieuwe slimme functies aan je bestaande Philips Hue en/of Toon koppeling behoort tot de mogelijkheden. Als jij het kunt bedenken, zorgen Olisto en WoonVeilig dat je het zelf eenvoudig kunt realiseren.

Meer over Olisto

Door jouw WoonVeilig Alarmsysteem te koppelen aan Olisto, ben je direct in staat om handige functies te maken met o.a.:

De mogelijkheden met WoonVeilig en Olisto zijn eindeloos daarom hebben wij ter inspiratie alvast enkele functies voor je gedefinieerd waarvan je hieronder 2 voorbeelden aantreft.
Klik hier om te ontdekken hoe je de koppeling met Olisto maakt en onze gedefinieerde functies kunt activeren.

Alarm aan, rolluik dicht... Alarm uit, rolluik open

Door je WoonVeilig Alarmsysteem te koppelen aan een KlikAanKlikUit schakelaar ontstaat o.a. de handige functie waarbij je rolluiken automatisch sluiten wanneer jij je alarmsysteem inschakelt. Schakel je het alarmsysteem uit dan gaan je rolluiken weer open.

Zon onder, slimme stekker aan... Zon op, slimme stekker uit

Dankzij de koppeling met Olisto is het vanaf nu ook mogelijk om je slimme WoonVeilig stekkers automatisch te laten activeren of deactiveren op het exacte moment wanneer zonsondergang & -opgang plaatsvinden. Een ideale functie om in te stellen voor bijvoorbeeld je buitenverlichting.


Hoe verbind ik mijn alarmsysteem met Olisto?*

  1. Installeer de Olisto app (te downloaden in de App Store of Google Play).
  2. Creëer een Olisto account.
  3. Voeg het WoonVeilig kanaal toe.
  4. Login in op je WoonVeilig account en geef Olisto toestemming.

Nadat je de hoofdkoppeling met Olisto hebt gemaakt, kun je direct een aantal handige functies instellen die wij vast voor je gedefinieerd hebben:

Alarm aan, rolluik dicht
Alarm uit, rolluik open
Zon onder, slimme stekker aan
Zon op, slimme stekker uit
Alarm aan, verwarming uit
Log je WoonVeilig Alarmsysteem gebruik
Meer slimme functies

*Deze slimme functie is uitsluitend beschikbaar in combinatie met de WoonVeilig Beveiligingsdienst.

Download hier de Olisto app:

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies