Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Olisto

Maak je WoonVeilig Alarmsyteem nu nog slimmer en de basis van je huisautomatisering door het te koppelen aan Olisto. Met de gratis Olisto app verbind je jouw alarmsysteem aan tal van andere slimme apparaten en diensten. Zo ontstaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden waarmee je jouw leven niet alleen veiliger maar ook makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch sluiten van je rolluiken wanneer jij je alarmsysteem activeert of dat je slimme stekkers automatisch geactiveerd worden bij zonsop- of ondergang. Maar ook het toevoegen van nieuwe slimme functies aan je bestaande Philips Hue en/of Toon koppeling behoort tot de mogelijkheden. Als jij het kunt bedenken, zorgen Olisto en WoonVeilig dat je het zelf eenvoudig kunt realiseren.

Meer over Olisto

Door jouw WoonVeilig Alarmsysteem te koppelen aan Olisto, ben je direct in staat om handige functies te maken met o.a.:

De mogelijkheden met WoonVeilig en Olisto zijn eindeloos daarom hebben wij ter inspiratie alvast enkele functies voor je gedefinieerd waarvan je hieronder 2 voorbeelden aantreft.
Klik hier om te ontdekken hoe je de koppeling met Olisto maakt en onze gedefinieerde functies kunt activeren.

Alarm aan, rolluik dicht... Alarm uit, rolluik open

Door je WoonVeilig Alarmsysteem te koppelen aan een KlikAanKlikUit schakelaar ontstaat o.a. de handige functie waarbij je rolluiken automatisch sluiten wanneer jij je alarmsysteem inschakelt. Schakel je het alarmsysteem uit dan gaan je rolluiken weer open.

Zon onder, slimme stekker aan... Zon op, slimme stekker uit

Dankzij de koppeling met Olisto is het vanaf nu ook mogelijk om je slimme WoonVeilig stekkers automatisch te laten activeren of deactiveren op het exacte moment wanneer zonsondergang & -opgang plaatsvinden. Een ideale functie om in te stellen voor bijvoorbeeld je buitenverlichting.


Hoe verbind ik mijn alarmsysteem met Olisto?*

  1. Installeer de Olisto app (te downloaden in de App Store of Google Play).
  2. Creëer een Olisto account.
  3. Voeg het WoonVeilig kanaal toe.
  4. Login in op je WoonVeilig account en geef Olisto toestemming.

Nadat je de hoofdkoppeling met Olisto hebt gemaakt, kun je direct een aantal handige functies instellen die wij vast voor je gedefinieerd hebben:

Alarm aan, rolluik dicht
Alarm uit, rolluik open
Zon onder, slimme stekker aan
Zon op, slimme stekker uit
Alarm aan, verwarming uit
Log je WoonVeilig Alarmsysteem gebruik
Meer slimme functies

*Deze slimme functie is uitsluitend beschikbaar in combinatie met de WoonVeilig Beveiligingsdienst.

Download hier de Olisto app: