Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wil je beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw persoonlijke advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld.

Ga direct naar mijn beveiligingsadvies

Eenvoudig uit te breiden

Naast extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten en afstandsbedieningen breid je het alarmsysteem ook eenvoudig uit met camerabeveiliging, brandbeveiliging en nog veel meer.

Draadloos en zonder te boren zelf te installeren

Alle melders werken draadloos. Onze producten maken gebruik van een slimme draadloze techniek waardoor er geen bereikproblemen zijn. Hoe groot je huis ook is. Je hoeft dus geen kabels te trekken of gaten te boren. Binnen 30 minuten kun je het startpakket installeren. Door middel van speciale dubbelzijdige tape bevestig je zelf de producten op de muur of kozijn. Natuurlijk is schroeven ook mogelijk. Al het benodigde montage-materiaal wordt meegeleverd.

Een veilig thuis

Met het WoonVeilig Alarmsysteem heb je de veiligheid thuis goed geregeld.

Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm

Bij een alarm gaat de sirene af en belt en sms’t de WoonVeilig Online Alarmcentrale je direct: op je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon. We alarmeren niet alleen jou, maar als je wilt bijvoorbeeld ook je buren, je familie en vrienden.

Met de WoonVeilig Beveiligingsdienst kan je de volgende contactgegevens opgeven:

  • 6 telefoonnummers voor telefonische alarmmeldingen
  • 6 mobiele nummer voor alarmmeldingen per SMS
  • 6 Mobiele telefoons voor mobiele app berichten
  • 6 e-mail adressen

Geef aan ons een volledige contactenlijst op. Zo zorg je ervoor dat er altijd iemand in de buurt is die direct actie kan ondernemen bij een alarm. Ook als je zelf weg bent.

Huisdiervriendelijk

De bewegingsmelders van WoonVeilig zijn huisdiervriendelijk. Dat betekent dat je je hond of kat gerust thuis kunt laten in een ruimte waar een bewegingsmelder hangt. De melders zijn zo intelligent dat ze een tolerantiegrens hebben voor een huisdier dat minder weegt dan 38kg of kleiner is dan 1 meter hoog. Boven de 1 meter reageert de melder niet tot een gewicht van 18 kilo. Bij een huisdier met een grotere omvang kun je kiezen voor deur-raamcontacten en/of glasbreukmelders om een ruimte te beveiligen.

Eenvoudig te bedienen, vanaf je sleutelhanger, met de WoonVeilig App, met Pincode of volledig geautomatiseerd

Iedereen kan eenvoudig het alarmsysteem bedienen. Altijd en overal. En op een manier die jij het gemakkelijkst vindt. Geef je de voorkeur aan de afstandsbediening, of gebruik je liever de WoonVeilig App? Geen probleem. Met het bedieningspaneel kun je pincodes gebruiken en met Smart Assist is het zelfs mogelijk om geheel automatisch je alarm in te laten schakelen als de laatste persoon het huis verlaat. Zo kun je er op vertrouwen dat je alarmsysteem altijd aan staat als het nodig is.

Betrouwbaar en veilig

Alle producten zijn ontwikkeld voor eenvoudig dagelijks gebruik. We doen echter geen concessies aan de betrouwbaarheid en veiligheid van alle producten. WoonVeilig communiceert via versleutelde berichten. De WoonVeilig-huiscentrale is aangesloten op de internetverbinding thuis. WoonVeilig werkt op iedere internetaansluiting thuis. Ligt de internetverbinding eruit of is er geen stroom, dan waarschuwen we je. Je kunt kiezen om per e-mail te worden gewaarschuwd of telefonisch/sms door onze Online Alarmcentrale. Om valse meldingen te voorkomen, heeft WoonVeilig een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider. Regelmatig sturen we veiligheidsupdates naar je alarmsysteem zodat je altijd bent beschermd volgens de laatste ICT-standaarden.

Compleet startpakket tegen inbraak

Het WoonVeilig alarmsysteem bestaat uit een compleet startpakket met daarin alle onderdelen die je nodig hebt om direct de benedenverdieping van een huis te kunnen beveiligen. Hiermee heb je bv. je voordeur, je hal en je woonkamer met open keuken in 1 keer beveiligd. Binnen 25 minuten heb je de basisbeveiliging van je huis tegen inbraak eenvoudig zelf goed geregeld.

Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening

Bij een alarm gaat meteen de luide sirene af. Ook beschikt de WoonVeilig huiscentrale over een noodstroomvoorziening voor circa 8 uur. In geval van een stroom- of internetstoring blijft de huiscentrale alles registreren en blijft de sirene actief. Gedurende de storing worden alle meldingen opgeslagen. De online alarmcentrale blijft altijd functioneren, zelfs als de huiscentrale wordt meegenomen. Zo kunnen we je altijd bellen en sms-en en melden wat er aan de hand is.

Twee huisdiervriendelijke bewegingsmelders

De draadloze bewegingsmelders kijken 12 meter ver en 110 graden van links naar rechts. Met een melder in de hoek beveilig je een complete woonkamer. Je kan de andere bewegingsmelder in de overloop, in de keuken of de garage hangen. Heb je niet genoeg aan 2 bewegingsmelder? Breid het aantal dan eenvoudig uit.

Heb je huisdieren? Geen probleem. De melders zijn huisdiervriendelijk en negeren huisdieren tot 38 kg.

Over batterijen hoef je je ook geen zorgen te maken. Batterijen zijn meegeleverd en hebben een batterijduur van tussen de 2 en 5 jaar. Is de batterij bijna op dan laten we dit aan je weten. Je hebt dan nog een maand te tijd om nieuwe batterijen te kopen.

Deur-/raamcontact

Voor op de voordeur, achterdeur of een raam. Verbreekt het contact dan gaat het alarmsysteem na een eventuele vertragingstijd af.

Je kan per melder aangeven of je een vertragingstijd wilt laten lopen. Handig om dit altijd op het deur-/raamcontact op de voordeur te doen. Je hebt dan voldoende tijd om binnen het alarmsysteem uit te schakelen.

Afstandsbediening voor de sleutelhanger

Schakel het alarmsysteem met een druk op de knop aan en uit. Of schakel het alarmsysteem deels aan zodat alleen de benedenverdieping 's nachts is beveiligd.

De afstandsbediening heeft ook paniekknop. Hiermee kan je direct een alarm geven in geval van een noodsituatie.

Breid het aantal afstandsbedieningen eenvoudig uit voor alle leden van het gezin. Zo kan iedereen eenvoudig met een druk op de knop het alarmsysteem bedienen. Wel zo gemakkelijk.

Bedieningspaneel

Het alarmsysteem kan door iedereen met een pincode bij de ingang worden bediend. Je kan tot 6 unieke pincodes aanmaken. Handig voor familie, buren of de werkster.

Plaats een bedieningspaneel bij de ingangen zoals bij de voordeur of de achterdeur. Heb je er aan een niet genoeg? Breid het systeem dan eenvoudig uit met een extra bedieningspaneel.

Ook het bedieningspaneel beschikt over een noodknop. Zo heb je ook altijd de mogelijkheid om op een vaste plek in huis een noodalarm te geven.

4 Waarschuwingsstickers en alles wat je nodig hebt om het alarmsysteem eenvoudig te installeren

Zichtbare beveiliging voorkomt een inbraak met 90%. WoonVeilig Waarschuwingsstickers zijn UV en weerbestendig en zijn dubbelzijdig. Ze kunnen zowel binnen aan een raam of buiten op de voordeur worden aangebracht. Nadat je de WoonVeilig waarschuwingsstickers hebt aangebracht heb je in klap de kans op inbraak al aanzienlijk verkleind.

Het alarmsysteem wordt ook geleverd met alles wat je nodig hebt om alle onderdelen van het systeem te installeren. Met de meegeleverde speciale plakstrips kan je alle melders zonder te boren bevestigen aan de muur. En wil je toch echt boren dan vind je ook de geschikte pluggen en schroeven in de doos.

Eenvoudig zelf installeren in 3 stappen

1
Zet de accessoires op de juiste plek in huis
2
Verbind het alarmsysteem met internet en activeer je account
3
Het systeem herkent vanzelf alle accessoires
Jouw huis is slim beveiligd!

Geen zin om zelf te installeren?

Toch geen zin om WoonVeilig zelf te installeren? Onze installateurs bieden je snel en deskundig hulp.

Bekijk onze Installatieservice

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies